UZNEMIRUJUĆI DETALJI IŽIVLJAVANJA NA IBARSKOJ! Gledao kako mu zet tuče sestru, pa je 2 meseca kasnije silovao!
Nasilnik, Foto: Printscreenn/Društvene mreže

horor na čukarici

UZNEMIRUJUĆI DETALJI IŽIVLJAVANJA NA IBARSKOJ! Gledao kako mu zet tuče sestru, pa je 2 meseca kasnije silovao!

On je stajao pored sestre i zeta i gledao jezivo iživljavanje, a nasilnik mu je, kako se sumnja, pretio smrću te zbog toga nije pomogao sestri

Objavljeno:

Mladić B.A. (22) koji je gledao kako mu zet Danijel R. brutalno šutira i bije sestru S.A. u šumi pored Ibarske magistrale uhapšen je početkom meseca zbog sumnje da je istu tu ženu, svoju rođenu sestru silovao u blizini groblja na Čukarici.

Kako se saznajemo, jezivo silovanje se dogodilo 8. oktobra ove godine, dva meseca pošto je ženi od batinanja izvađeno pola organa, a osumnjičeni B.A. je priveden po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

- On se sumnjiči da je sestru silovao u toku dana na Čukarici - kaže izvor "Blica" i dodaje da je osumnjičenom na predlog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

S.A.
S.A.foto: Printscreenn/Društvene mreže

Isti taj muškarac, u avgustu ove godine gledao je kako mu zet brutalno bije sestru. Kako smo pisali, on je stajao pored sestre i zeta i gledao jezivo iživljavanje, a nasilnik mu je, kako se sumnja, pretio smrću te zbog toga nije pomogao sestri.

U optužnici koju je Drugo osnovno javno tužilaštvo juče podiglo Danijel R. se tereti da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata kojem je pretio da će ga ubiti, naneo teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je potom hitno operisana na UC i kojom prilikom joj je odstranjena žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

Uz Optuznicu kako saznajemo, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produženje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Prema informacijama koje posedujemo, osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.