OVO JE ŽENA KOJU JE VANBRAČNI MUŽ BRUTALNO TUKAO, DOK JE NJEN BRAT GLEDAO IŽIVLJAVANJE! Žrtvi izvađeni organi! FOTO
Hitna pomoć, Foto: Nemanja Nikolić

užas

OVO JE ŽENA KOJU JE VANBRAČNI MUŽ BRUTALNO TUKAO, DOK JE NJEN BRAT GLEDAO IŽIVLJAVANJE! Žrtvi izvađeni organi! FOTO

Uz Optužnicu, kako se saznaje, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produzenje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka

Objavljeno:

S.A. izvađeno je pola organa nakon što ju je brutalno u šumi pored Ibarske magistrale pretukao vanbračni suprug Danijel R. Za to vreme, njen brat B.A. je stajao pored njih i gledao jezivo iživljavanje. Njemu je, kako se sumnja nasilnik pretio smrću, te zbog toga nije pomogao sestri.

Pretučena S.A.
Pretučena S.A.foto: Printscreenn/Društvene mreže

Drugo osnovno javno tužilaštvo je danas podiglo optužnicu protiv Danijela R. zbog sumnje da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata kojem je pretio da će ga ubiti, naneo teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je potom hitno operisana na UC i kojom prilikom joj je odstranjena žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

Brat pretučene
Brat pretučenefoto: Printscreenn/Društvene mreže

Uz Optužnicu, kako se saznaje, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produzenje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.