TUKAO I ŠUTIRAO ŽENU U ŠUMI, OD POVREDA JOJ IZVAĐENO POLA ORGANA! Stigla odluka Tužilaštva!
Ilustracija, Foto: Kurir/Ana Paunković

STRAŠNO

TUKAO I ŠUTIRAO ŽENU U ŠUMI, OD POVREDA JOJ IZVAĐENO POLA ORGANA! Stigla odluka Tužilaštva!

Prema informacijama medija, osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene

Objavljeno: 14:53h

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon sprovedene istrage podiglo je optužnicu protiv D.R (35) zbog sumnje da je u šumi pored Ibarske magistrale brutalno tukao svoju vanbračnu suprugu S.A. zbog čega je ženi izvađeno pola organa, saznaje "Blic".

Prema informacijama koje poseduju mediji, okrivljenom se stavlja na teret da je 19. avgusta u šumi pored Ibarskog puta pesnicama i šutiranjem, a u prisustvu njenog brata kojem je pretio da će ga ubiti, naneo teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je potom hitno operiisana na UC i kojom prilikom joj je odstranjena žučna kesa i levi bubreg, a konstatovan i prelom rebra, traumatsko oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica.

Uz Optuznicu kako se saznaje, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je i predlog za produzenje pritvora okrivljenog, do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Prema informacijama medija, osumnjičeni se tereti za nasilje u porodici nad vanbračnom suprugom, kao i ugrožavanje sigurnosti, izvršenog na štetu B.A, rođenog brata oštećene.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.