HAPŠEN ZBOG DEMOLIRANJA KLUBA, PREGAZIO DEDU, LJUBIO ČUMETOVU BIVŠU: Evo ko je Boris Karapandžić!
Karapandžić i Sekulić, Foto: Ana Paunković

na suđenju Belivukovom klanu mu ukinut pritvor

HAPŠEN ZBOG DEMOLIRANJA KLUBA, PREGAZIO DEDU, LJUBIO ČUMETOVU BIVŠU: Evo ko je Boris Karapandžić!

Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba "Komitet" 2018

Objavljeno:

Borisu Karapandžiću, pripadniku klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića juče je ukinut pritvor.

Advokat Ivana Ostojić, branilac Borisa Karapandžića, na jučerašnjem suđenju kriminalnom klanu zatražila je da ovom optuženom bude ukinut pritvor, što je sudsko veće i dozvolilo.

- Ne predlažem čak ni blažu meru, šta treba da bude u pritvoru pet godina, ne razumem. Sud se poziva na to da je osuđivan i da će ponoviti krivično delo, s kim, svi su u pritvoru - obrazložila je svoj zahtev, da bivši dečko Ivane Buhe, nekadašnje supruge Ljubiše Buhe Čumeta, bude pušten iz pritvora.

Čume
Čumefoto: Ana Paunković

Pre hapšenja 4. februara pripadnici klana policiji uglavnom nisu bili poznati po užasnim zločinima, već su hapšeni i osuđivani uglavnom zbog droge, nasilničkog ponašanja i oružja.

Optuženi članovi kriminalne grupe Boris Karapandžić i Aleksandar Vučeljić osuđivani su zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013.

Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba "Komitet" 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja

Bio u vezi sa Ivanom Buhom

Nakon što je u velikoj akciji policije i BIA uhapšen, otkriveni su zanimljivi detalji iz njegovog ljubavnog života, a to je da je u vezi sa Ivanom Buhom, nekadašnjom suprugom bivšeg lidera Surčinskog klana i svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, piše Kurir.

O vezi Ivane Buhe i Karapandžića svedoče i fotografije sa društvenim mreža. Bivša Čumetova supruga se fotografisala u majici Partizanove navijačke grupe "Principi". Inače, Ivana i Ljubiša su prošli kroz pravi pakao od veze, i sada posle svega između njih dvoje vlada prava mržnja.

Boris Karapandžić
Boris Karapandžićfoto: Printscreen/Facebook

Pregazio dedu

Karapandžić iza sebe ima i proces zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao 2019. godine kada je usmrtio pešaka u Beogradu.

On je tada, sa nanogicom, bio za volanom "ševroleta", pregazio je pešaka u trenutku kada je pokušavao da pretrči auto-put. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes.

Sukob s Vavićem

Inače, navijač poznat i po nadimku Karapandža i ranije je bio u žiži javnosti. Osuđivan je zbog droge, držanja oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu drugog navijača Partizana - Aleksandra Vavića.

Podsetimo, demoliranje Vavićevog kafića na Karaburmi dogodilo se u decembru 2013. Policija je tada uhapsila grupu huligana, među kojima je bio i Boris Karapandžić. Tokom suđenja je priznao krivicu, ali je tvrdio da je kobne večeri došao u kafić da razgovara s Vavićem, jer ga je prethodno u Karađorđevom parku napala grupa mladića uz reči "ovo ti je od Vavića".

Zbog nasilničkog ponašanja u „Holivudu“ tada je osuđen na tri godine zatvora, ali pošto mu je sud spojio ranije kazne zbog trgovine drogom i oružjem, osuđen je na ukupno četiri godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.