SLAĐANA JE TIP-TOP SKOCKANA DOŠLA ISPRED ZATVORA PO SVOG MUŽA VLADU: Jedina je žena u BELIVUKOVOM KLANU! (FOTO)
Slađana Sekulić, Foto: Ana Paunković

I U DOBRU I U ZLU

SLAĐANA JE TIP-TOP SKOCKANA DOŠLA ISPRED ZATVORA PO SVOG MUŽA VLADU: Jedina je žena u BELIVUKOVOM KLANU! (FOTO)

Slađana Sekulić, jedina pripadnica Belivukovog klana, stigla je ispred Centralnog zatvora u Beogradu, iz kog bi danas trebalo da izađe njen suprug, optuženi Vlado Georgijev

Objavljeno: 14:37h

Sudija Specijalnog suda u Beogradu ukinula je danas pritvor četvorici optuženih članova organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Pritvor je ukinut Borisu Karapandžiću, Milošu Lukiću Selaku, Vladi Georgijevu i Filipu Ivanovskom.

Neki od optuženih pripadnika klana Belivuk-Miljković došli su u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici uz velike mere obezbeđenja.

Slađana Sekulić, jedina pripadnica Belivukovog klana, stigla je ispred Centralnog zatvora u Beogradu, iz kog bi danas trebalo da izađe njen suprug, optuženi Vlado Georgijev.

Supružnici su, podsetimo, zajedno uhapšeni u velikoj akciji u februaru prošle godine i od tada nisu mogli da imaju kontakt.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Slađana Sekulić kaže za Kurir da njen suprug Vlade Georgijev jedva čeka da vidi svoju decu.

- U braku smo preko 20 godina i ja sam njegov najbolji prijatelj. Tu sam za njega i u dobru i u zlu - rekla je jedina žena u klanu Belivuka - Miljkovića.

Advokatica Vlade Geogrijeva za Kurir kaže da je ovo njihova pobeda.

- Mislila sam ako ima pravde, ako ima Boga pustiće ga i tako je bilo - kaže Sanja Ćeriman.

Jedina žena u klanu, podsetimo, iz pritvora je izašla u oktobru prošle godine i na suđenja dolazi sa slobode.

- Sa suprugom od februara prošle godine praktično nije imala nikakav kontakt, osim susreta u sudnici, tokom kojih im zatvorska straža nije dozvoljavala da komuniciraju. U posete nije mogla da mu ide, jer se oboje sumnjiče da su članovi iste kriminalne grupe - objšanjava sagovornik Kurira.

Ona je i danas, po izlasku iz sudnice poručila da mu sprema iznenađenje.

- Spremam mu iznenađenje, večeras ga vodim u kafanu - rekla je kratko Slađana, jedina žena koja je optužena u postupku koji se vodi protiv Veljka Belivuka i njegovog klana.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Supružnici se inače terete da su bili pripadnici organizovane kriminalne grupe, kao i da su Belivuku ustupili svoju kuću u Tršiću, radi pripreme krivičnih dela. Takođe, tužilaštvo iz sumnjiči i da su iz iznajmljenog stana u Humskoj ulici osmatrali da li policija obilazi prostorije na Partizanovom stadionu i javljali Veljku Belivuku.

Vlado Georgijev, kom je sudsko veće danas ukinulo pritvor, poznat je kao menadžer Stefana Đurića Raste. Inače, on je promenio ime, ranije se zvao Dragan Sekulić a nekada je radio u policiji.

Podsetimo, odlukom suda, samo će Karapandžić moći slobodno da se kreće, dok ostali kojima je pritvor ukinut ne smeju da napuštaju grad u kome borave i policiji moraju da se javljaju na 15 dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.