"MOLIM DA ME NIKO NE PREKIDA" Miljković iznosi odbranu, Belivuk se javio da dopuni svoju
Marko Miljković i Veljko Belivuk, Foto: Ana Paunković/Stefan Stojanović/Nikola Anđić

šok

"MOLIM DA ME NIKO NE PREKIDA" Miljković iznosi odbranu, Belivuk se javio da dopuni svoju

Nakon što je sudija Vinka Beraha počela sa prozivkom optuženih i njihovih advokata, kako bi utvrdila da li su svi prisutni u sudnici, ročište je počelo

Objavljeno:

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u 9.30 sati nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela.

Nakon što je sudija Vinka Beraha počela sa prozivkom optuženih i njihovih advokata, kako bi utvrdila da li su svi prisutni u sudnici, ročište je počelo.

Sudija je zatim pozvala Marka Miljkovića, drugooptuženog da izađe za sudsku govornicu, pošto je Veljko Belivuk u ponedeljak završio sa iznošenjem svoje odbrane.

Trenutno je na redu Marko Miljković, obučen kao i u ponedeljak, u košulji i plavom džemperu preko, koji treba da iznese svoju odbranu, rekavši da prvo želi da pročita izjavu okrivljenih saradnika Bojana Hrvatina i Nikole Spasojevića, te da je napravio beleške i da ništa neće čitati.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Pre toga Veljko Belivuk želi da dopuni svoju odbranu. On nosi plavu majicu i farmerke.

- Ne možemo da se razumemo, za sada nemam šta da dopunim, ali ću u narednom periodu iskoristiti svoju pravo. Pokušavam da vam objasnim, ali ne možemo preko stakla da se razumemo.

Miljković je zatim rekao da u optužnici nije mogao nigde da nađe kako su Belivuk i on oformili tu grupu.

- Zamolio bih moje branioce da me više ne prekidaju. Hvala - rekao je pre nego što je nastavio sa izlaganjem.

Sud nakon kratke pauze donosi rešenje da se odbije predlog jer ni jedna zakonska odreba ne predviđa da se svedok okrivljeni ne udaljava, jer on je okrivljeni

Podsećamo, na prvom ročištu, koje je održano u ponedeljak, pročitane su obe optužnice (ovde saznajte više o prvoj i drugoj), optuženi su se izjasnili o krivici, a Veljko Belivuk izneo je odbranu.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.