ISPLIVALI DETALJI ISTRAGE NAKON ŠTO SE MUŠKARAC RAZNEO BOMBOM U VRŠCU: Tužilaštvo naredilo dve stvari
Dušan S, i Gordana P., Foto: Printscreen

saopšteno je

ISPLIVALI DETALJI ISTRAGE NAKON ŠTO SE MUŠKARAC RAZNEO BOMBOM U VRŠCU: Tužilaštvo naredilo dve stvari

Na licu mesta izjave policiji su dale Gordana i Dragica, čemu je prisustvovao i tužilac VJT

Objavljeno:

Nakon što je Dušan S. (47) juče u Vršcu najpre pretukao devojku Gordanu P. i njenu majku Dragicu P. kablom za struju, a potom se razneo bombom, Više javno tužilaštvo u Pančevu je pokrenulo istragu u kojoj insistira na dve stvari.

Kako se saznaje, tužilaštvo je naredilo sledeće - da se uradi obdukcioni nalaz tela Dušana S., kao i da se uradi DNK veštačenje kašike od ručne bombe. Iako se sumnja da je reč o samoubistvu, tužilaštvo je naložilo da se urade ova ispitivanja, kako bi se otklonila svaka sumnja u suprotno.

Na licu mesta izjave policiji su dale Gordana i Dragica, čemu je prisustvovao i tužilac VJT.

- Gordana je izjavila da Dušan nikad ranije nije bio nasilan prema njoj i da se to dogodilo iznenada - kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Podsetimo, Dušan S. došao je juče ujutru u kuću svoje devojke Gordane i, nakon svađe, napao nju i njenu majku. Potom ih je pretukao kablom za struju, a onda je, kako se sumnja, otišao na sprat kuće gde se razneo ručnom bombom.

1 / 3 Foto: Kurir/Ana Paunković

Nakon višečasovnog uviđaja, forenzičari su iz kuće izneli telo Dušana S.

Motiv zbog kog je došlo do napada, pa i samoubistva nije poznat, a komšije sumnjaju na novac ili na ljubomoru.

Kako su ispričali za naš portal, Dušan je nedavno izašao sa robije i od tada nema dovoljno novca. Sa devojkom i njenom majkom prodavao je sveće na obližnjem groblju.

- Znam ih sa groblja. Svo troje su prodavali sveće. Iako živimo u komšiluku nisam se družio sa njima. Čuo sam i da je jutros on tražio novac i da su se zbog toga posvađali i on je pretukao komšinicu i njenu majku - kaže za 24sedam jedan od komšija koji je zamolio da ostane anoniman.

Jedna komšinica kaže da je Dušan bio i veoma ljubomoran, pa ona veruje da je i to mogući motiv onoga što se dogodilo.

- Znam da je na društvenim mrežama kačio statuse u kojima je govorio da je Gordana smisao njegovog života i da bez nje ne može da živi. Zajedno su nešto više od dve godine i ona se žalila da je veoma ljubomoran i da je maltretira zbog toga - priča jedna od komšinica.

Stanari Ulice Vase Pelagića tvrde i da je Dušan nedavno izašao iz zatvora, gde je bio na odsluženju kazne za neuspeli pokušaj razbojništva. Inače se priča da je bio problematičan, a prijavljivan je i za remećenje javnog reda i mira.

Pisao da samo sa Gordanom život ima smisla

Sudeći po objavama na njegovom Fejsbuku, Dušan i njegova devojka koju je napao, u vezi su bili oko dve i po godine.

Na svom profilu ima više fotografija sa Gordanom, a na dvogodišnjicu veze, koju su obeležili u aprilu ove godine, objavio je njenu sliku uz opis: "Samo sa njom život ima smisla".

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.