ČULI SMO JAUKE I DETONACIJU: Vrščani šokirani, Žene su očajnički zvale u pomoć pre nego se DUŠAN RAZNEO BOMBOM
Policija, Foto: Kurir/Ana Paunković

tragedija

ČULI SMO JAUKE I DETONACIJU: Vrščani šokirani, Žene su očajnički zvale u pomoć pre nego se DUŠAN RAZNEO BOMBOM

Sagovornica kaže da je Dušana povremeno viđala u poslednjih godinu dana, koliko je on živeo kod svoje devojke i njene majke

Objavljeno:

Čuli smo jaukanje i zapomaganje. Zvučalo je jezivo. Još tada sam molila da neko pozove policiju. A onda je odjeknuo strašan prasak. Tada sam ja pozvala organe reda.

Ovo je rekla jedna od prvih komšinica Gordane P. i Danice P. iz Vršca, u čijoj se kući jutros oko 7.30 ručnom bombom razneo Gordanin momak Dušan S. iz vršačkog sela Veliko Središte, nakon što ih je obe pretukao kablom za struju.

-Svi smo bili u strahu, jer nismo znali o čemu se radi. Videli smo da je od siline detonacije popucalo staklo na prozoru jedne sobe na spratu. Posle su nam rekli da se taj momak razneo bombom – šapuće nam ova starija gospođa.

Sagovornica kaže da je Dušana povremeno viđala u poslednjih godinu dana, koliko je on živeo kod svoje devojke i njene majke.

Dušan S
foto: Printscreen

Nisam ga poznavala, ali mi se uvek lepo javljao kada bismo se susreli. NJih dve su mirne i povučene. Nisu se mnogo družile sa komšilukom. Gordana je rano ostala bez oca. On je bio policajac", objašnjava komšinica.

Podsetimo Dušan S. se jutros oko 7.30 razneo ručnom bombom u kući u Ulici Vase Pelagića. Užasu je prethodila svađa sa njegovom devojkom i njenom majkom, koja je trajala tokom cele noći.

One su zapretile da će da zovu policiju, zbog čega je Dušan krenuo fizički na njih. Kada je shvatio koliko ih je povredio, otišao je u drugi deo kuće i aktivirao eksplozivnu napravu.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.