SVAKOG DANA SA DEVOJKOM BIO NA ULAZU U GRADSKO GROBLJE: Evo čime se bavio Dušan koji se RAZNEO BOMBOM u Vršcu
Dušan S. sa devojkom, Foto: Printscreen

tragedija

SVAKOG DANA SA DEVOJKOM BIO NA ULAZU U GRADSKO GROBLJE: Evo čime se bavio Dušan koji se RAZNEO BOMBOM u Vršcu

Istraga, koja je u toku, utvrdiće odakle Dušanu ručna bomba

Objavljeno:

Dušan S. (47), koji se jutros oko 7.30 razneo ručnom bombom u kući svoje devojke Gordane P. (48) u Vršcu, svakog dana je na ulazu u Gradsko groblje sa njom prodavao cveće.

Njihovi kupci kažu da su uvek imali najlepše bukete, kao i da su bili uljudni i fini. I on se, kažu, uvek svima lepo obraćao.

-Taj posao je, dok je mogla, radila njena majka Dragica. Kada je žena zanemoćala, sve to je preuzela Gordana – kaže jedna Vrščanka.

Policija
foto: Kurir/Ana Paunković

I komšije iz Ulice Vase Pelagića, gde se jutros dogodila tragedija, kažu da su ih svakog jutra viđali kako ubacuju cveće u kola i odlaze na groblje.

-Fino su zarađivali od toga. On je umeo i da popravlja kola. To im je bio dodatni izvor prihoda. Često su i putovali. Delovalo je da su bili zaljubljeni. Ali, džaba sve kada je on bio problematične naravi. Imao je dosta „putera“ od ranije – konstatuje Gordanina komšinica.

Delovi tela samoubice odneti su na Institut za sudsku medicinu. Istraga, koja je u toku, utvrdiće i odakle Dušanu ručna bomba.

Pretučene žene, koje su bile prevezene u bolnicu, nakon što ih je samoubica krvnički pretukao kablom za struju, dale su izjavu višem javnom tužiocu iz Pančeva u policijskoj stanici u Vršcu.

Ovom zločinu prethodila je žučna svađa partnera, zbog dugova koje je Dušan vukao odranije.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.