UBIJEN JE NASRED NOVOG SADA, A NIKO NIJE VIDEO UBICU! Misterija traje 12 godina, ESTRADA dobro zna žrtvu!
ilustracija, Foto: Profimedia

ESPRESO PRIČE IZ HRONIKE

UBIJEN JE NASRED NOVOG SADA, A NIKO NIJE VIDEO UBICU! Misterija traje 12 godina, ESTRADA dobro zna žrtvu!

Portal Espreso donosi vam priče o nerasvetljenim ubistvima širom Srbije, dok pravde nema ni dan danas na vidiku

Objavljeno:

Decenije iza nas ostavile su nerazjašnjene zločine koji su se u Srbiji događali prilično često. Osim mafijaških sačekuša, pustih devedesetih, tu su i zločini nad "običnim" građanima, onima koji se nisu "zamerili" nikome. Tako u trenutku su se gasili životi građana, a da se ni dan danas ne zna šta je sa njihovim ubicama. Da li zemljom Srbijom hodaju kao slobodni u masi ili su završili u inostranstvu ili pod zemljom?

Portal Espreso donosi vam priče o nerasvetljenim ubistvima širom Srbije, dok pravde nema ni dan danas na vidiku.

Mladi kompozitor Velibor Vučurović ubijen je 27. marta 2010. godine u Novom Sadu, dok je šetao gradom. Nepoznati napadač ispalio je hitac koji ga je pogodio u glavu.

Velibor Vučurović
Velibor Vučurovićfoto: Printscreen/Facebook/ Tamara Tamara‎Velibor Vučurović 02.06.1979 - 27.03.2010 - NE SME SE ZABORAVITI!

Padala je kiša, a on je sa kišobranom u ruci, pešice išao kod prijatelja, kada ga je iznenada u glavu pogodio metak. Ostao je na licu mesta mrtav.

Spekulisalo se da je Vučurovića pogodio zalutali metak, ali to sa sigurnošću nije dokazano. Veliborova porodica već skoro 12 godina čeka pravdu, i nemaju nameru da od iste odustanu.

Naime, Velibor je te večeri, nešto pre 21 sat, išao Bulevarom Jaše Tomića u pravcu Železničke stanice. Bio je sam, a pošto je padala kiša, u ruci je držao kišobran. Hitac ga je oborio u blizini raskrsnice sa Ulicom Jovana Hranilovića. Pao je na pločnik, a građani i vozači koji su se zatekli na mestu bezuspešno su pokušali da mu pomognu, ali nažalost u tome nisu uspeli.

Inače, Velibor Vučurović bio je tekstopisac i kompozitor, napisao je brojne hitove za naše proslavljene pevače Šabana Šaulića, Sašu i Dejana Matića, Acu Ilića, Nedeljka Bajića Baju. Autor je dueta "Tragovi sećanja", koju pevaju Mira Škorić i Šerif Konjević. Na prvom Grand festivalu osvojio je treću nagradu publike za pesmu "Prvi put" u izvođenju Stevana Anđelkovića. Dva puta je nagrađen na Moravskim biserima.

Za sada, istraga o zločinu, ubistvu iz vatrenog oružja, ni dan danas, nije dala nikakve rezultate.

Bonus video:

00:06

Hapšenje napadača u Ulici admirala Geprata

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.