PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV DADILJE IZ KRUŠEVCA: Sumnja se da je OTELA BEBU, evo kako se BRANILA!
Foto: preentscreen

OTMICA BEBE U KRJUŠEVCU

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV DADILJE IZ KRUŠEVCA: Sumnja se da je OTELA BEBU, evo kako se BRANILA!

Ona je priznala da je odvela bebu kod bivšeg i da mu je rekla da je to njihovo dete

Objavljeno:

Policija u Kruševcu uhapsila je pre dve nedelje ženu (35) zbog sumnje da je otela bebu i odvela je kod dečka u okolno selo i to sve kako bi zadobila njegovu ljubav.

Protiv dadilje (35) iz Kruševca za koju se sumnja da je početkom ovog meseca otela bebu i odvela je kod dečka u okolno selo da bi zadobila njegovu ljubav, kako je iz MUP-a rečeno medijima, podignuta je krivična prijava i slučaj je predat nadležnom tužilaštvu.

- Krivična je podignuta prošle nedelje, a slučaj je dalje predat tužilaštvu - rečeno je iz tamošnjeg MUP-a.

Podsetimo, policija u Kruševcu uhapsila je pre dve nedelje ženu (35) zbog sumnje da je otela bebu i odvela je kod dečka u okolno selo i to sve kako bi zadobila njegovu ljubav.

Majka je dozvolila bebisiterki da izvede dete staro 40 dana napolje. Međutim, kada je pokušala da je dobije na telefon ova joj se nije javljala. Odmah je pozvala policiju koja je uhapsila osumnjičenu. Ona se nalazi na slobodi.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Ona je priznala da je odvela bebu kod bivšeg i da mu je rekla da je to njihovo dete.

Očajna majka se povodom svega oglasila na društvenoj mreži.

Majka bebe je u grupi podelila i fotografiju dadilje uz koju je napisala "ovo je osoba koja je kidnapovala moje dete" i objasnila kako je došlo do toga da je angažuje.

- Pronađena je preko ove grupe i delovala je sasvim normalno prvih par puta kada je čuvala mog sina. Nažalost, juče sam je pustila do parka koji je na par minuta od stana i napravila sam katastrofalnu grešku koje je mogla skupo da nas košta - objašnjava majka i dodaje:

- Dok je bila napolju, non stop mi je slala poruke i slike kako mali spava i kako je sve ok. Molim vas obratite pažnju na nju jer je puštena da se brani sa slobode. Svako dobro, čuvajte se i čuvajte svoje bližnje.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.