UHAPŠENA DEVOJKA KOJA JE POKOSILA PEVAČA ZLATKA! Naletela na njega U PIJANOM STANJU!
Zlatko Živadinović, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

hapšenje

UHAPŠENA DEVOJKA KOJA JE POKOSILA PEVAČA ZLATKA! Naletela na njega U PIJANOM STANJU!

Nesrećni pevač ima dve ćerke, koje žive sa majkom, jer se Zlatko razveo od svoje supruge, a ona se vratila u roditeljsku kuću

Objavljeno:

Devojka K. T. (25) koja se sumnjiči da je 14. avgusta oborila pevača Zlatka Živadinovića nako čega je on preminuo, uhapšena je danas.

Ona se sumnjiči da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja jer je tada pod dejstvom alkohola upravljala automobilom i udarila Zlatka koji je u tom trenutku na štakama napuštao drugo vozilo.

Osumnjičena je, kako nezvanično saznajemo, uhapšena po nalogu OJT u Кruševcu i njoj je određeno zadržavanje 48 sati.

Podsetimo, poznati pevač bio je na štakama jer je pre toga doživeo saobraćajku kada ga je K. T. oborila. On je 20. avgusta podlegao povredama u bolnici.

- Zlatko je pre nekoliko meseci imao saobraćajku i bio je u fazi oporavka, pa je išao sa štakama. Toga kobnog dana, po njega, izašao je iz taksija, a zatim odmah nastradao na pešačkom prelazu. Hteo je da pređe ulicu i podigne novac sa bankomata. Na njega je naletela žena u velikoj brzini i u pijanom stanju i pokosila ga na licu mesta- kaže sagovornik iz istrage, koji je želeo da ostane anoniman.

nesreća
foto: Profimedia

Nesrećni pevač ima dve ćerke, koje žive sa majkom, jer se Zlatko razveo od svoje supruge, a ona se vratila u roditeljsku kuću.

- Ostao je da živi u kući sa majkom, koja radi kao službenica u Kruševcu, a vredna je i poštovana meštanka u Mačkovcu i odlična domaćica. Zlatkov otac je preminuo pre godinu i po dana, u vreme korone. Važio je za mirnog, vrednog i uglednog domaćina, privrženog porodici. Pored posla u trgovini, bavio se i poljoprivredom, a na Kopaoniku, odakle je rodom, gajio je maline. Zlatko ima i mlađeg brata, koji je oženjen i živi sa porodicom odvojeno- pričaju komšije iz Mačkovca.

Poznavaoci pevača ističu da je bio dobar čovek i odličan pevač i da je uživao ugled vrsnog interpretatora narodne muzike, a čak je i snimio CD.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

- Pevao je po kafanama, na slavljima i veseljima i na drugim manifestacijama. Završio je srednju školu, radio u jednoj privatnioj firmi, a zatim se upustio u profesionalne estradne vode - priča poznanik.

Bonus video:

20:41

POPODNEVNI DNEVNIK 22.08.2022

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.