"NE ZNAM NIKOGA KO BI O ZLATKU MOGAO DA KAŽE BILO ŠTA LOŠE": Majka pevača koji je nastradao kod KRUŠEVCA neutešna
Zlatko Živadinović, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

TUGA

"NE ZNAM NIKOGA KO BI O ZLATKU MOGAO DA KAŽE BILO ŠTA LOŠE": Majka pevača koji je nastradao kod KRUŠEVCA neutešna

"Bio je stvarno divan...I pevao je tako...Ostale su iza njega mnoge pesme"

Objavljeno:

"Ne znam nikoga ko bi o Zlatku mogao da kaže bilo šta loše”- kaže Olgica Živadinović, majka Zlatka Živadinovića (41) iz Mačkovca kod Kruševca koji je u bolnici podlegao teškim povredama nakon što ga je udario auto na pešačkom prelazu nedelju dana ranije.

Sahrana Živadinovića biće preksutra na groblju u Mačkovcu.

- Bio je stvarno divan...I pevao je tako...Ostale su iza njega mnoge pesme - rekla je Živadinovićeva.

Među njima, jedna od omiljenih majčinih,"Svaka moja nova ljubav". Sa njom je, koliko se seća, nastupao u okviru smotre "Zvezde juga". Taj materijal objavio je na društvenim mrežama, a neutešna majka više nije imala snage da govori o sinu.

O samoj nesreći, porodica,nema mnogo informacija. Pokušavaju da smognu dovoljno snage da organizuju sahranu i oproste se od Zlatka. Prema saznanjima "Novosti",u ponedeljak je zakazana obdukcija tela po nalogu tužilaštva. Sahrana je zakazana za 23.avgust na groblju u Mačkovcu.

U ovom selu, Zlatka dobro znaju samo po dobrom. Bio je vrlo brižan prijatelj i komšija.

Policija
Policijafoto: preentscreen

Sagovornici jednog lista u selu ističu da je bio posvećen otac, uvek vedar, spreman da pomogne.

- NJegova majka Olgica živi sa svojim ocem, brine o njemu ,dok je Zlatko krenuo je da sređuje drugu kuću- pričaju u Mačkovcu.

-I sa mlađim bratom je bio u sjajnim odnosima, cela porodica je prisna. Ne zna se kome je teže. Imao je i tragediju u porodici, ostao je bez oca prošle godine. Potom je imao udes, gde je bio vozač. Zbog povreda se kretao uz pomoć štake i koristio je taksi. Došao je skoro iz banje...I sada, ponovo nesreća,na žalost, nije se izvukao. Udario ga je auto,za čijim je volanom bila 20-godišnja devojka,a pričaju da je imala i preko 2 promila alkohola u krvi - navode sagovornici.

Preciznije okolnosti koje su dovele do stradanja popularnog pevača biće poznate tokom istrage.U međuvremenu, na društvenim mrežama brojni prijatelji i poznanici opraštaju se odZlatka Živadinovića. Mnogi vlasnici ugostiteljskih objekata u Kruševcu,ali u u drugim delovima Srbije,gde je redovno nastupao popularni pevač, objavili su da se prerano ugasio život izuzetnog čoveka.

- Poslednji pozdrav zemljače,druže,brate i prijatelju,neka te anđeli čuvaju- objavljeno je na FB profilu poznate kruševačke kafane "Idu dani", uz snimak Zlatkovog izvođenja pesme "Sve još miriše na nju".

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.