REAGOVALO TUŽILAŠTVO ZBOG UŽASNOG NASILJA NA NOVOM BEOGRADU: Ovo je sledeći korak! (VIDEO)
Momak tuče devojku, Foto: FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM/MOJ BEOGRAD

saopštenje

REAGOVALO TUŽILAŠTVO ZBOG UŽASNOG NASILJA NA NOVOM BEOGRADU: Ovo je sledeći korak! (VIDEO)

Događaj je snimljen 21. avgusta

Objavljeno:

Nakon što je na IG stranici "Moj Beograd" objavljen snimak na kome se vidi kako jedan mladić brutalno udara i šutira devojku u Ulici Milentija Popovića.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa povodom događaja od 21. 8. 2022. godine u blizini Sava Centra, u Ulici Milentija Popovića, nakon objavljivanja video zapisa na društvenim mrežama. S tim u vezi, upućen je zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja policiji, u cilju utvrđivanja identiteta lica koja se nalaze u video zapisu i utvrđivanja da li se u njihovim radnjama stiču elementi bilo kog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti - saopštili su iz ovog Tužilaštva.

Nakon Bir festa nadzorna kamera snimila je mladića koji prilazi devojci, povlači je za ruku i obara na zemlju. Potom ju je sve vreme za ruke vukao po zemlji, podizao je i puštao da padne, tako da je u više navrata mogla da udari glavom u beton.

Kada je devojka pokušala da ga odgurne nogom, počeo je da je šutira dok je ležala na zemlji.

U jednom momentu se okrenuo i počeo da odlazi, ali se vratio kada su devojci, u želji da pomognu, prišla dva mladića i počeo da viče na njih.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.