SIGURNOSNE KAMERE U NIŠU UHVATILE SRAMAN ČIN! Humanitarna prodavnica otvorena tek 10 dana, OGAVNO šta rade (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

bruka

SIGURNOSNE KAMERE U NIŠU UHVATILE SRAMAN ČIN! Humanitarna prodavnica otvorena tek 10 dana, OGAVNO šta rade (VIDEO)

Brzo nakon toga je ušao još jedan par sa verovatno istom namerom, ali čim su ugledali kamere odmah su napustili objekat

Objavljeno:

Juče 10.08. između 12:50 i 13:00 dogodila krađa u humanitarnoj prodavnici u Nišu koja se nalazi u ulici Vožda Karađorđa 110. Gospodin i gospođa iz priloga su ušle u prodavnicu sa namerom da nešto ukradu.

Boravili su desetak minuta u prodavnici i nakon toga je gospodin prišao do kase i izvadio 50 evra i krenuo sa pričom kako nema dinare da kupi to što je odabrao ne bi li na taj način kupio vreme i skrenuo pažnju koleginici.

Za to vreme je gospođa spakovala u torbu artikl i odmah nakon toga pobegla iz radnje.

- Nismo prijavili jer artikal vredi 300 dinara ali je stvar u bezobrazluku, radnja je otvorena pre 10 dana a već su stigli da ukradu, naveli su iz ove humanitarne radnje za Espreso portal.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Brzo nakon toga je ušao još jedan par sa verovatno istom namerom, ali čim su ugledali kamere odmah su napustili objekat.

Ovo nije prvi put da ljudi kradu ono što je namenjeno socijalno ugroženima i bolesnoj deci.

Podsetimo, u pekari "Džo" u Borči snimljeni su mladići koju su ukrali kutiju sa novcem namenjenom lečenju dece.

Kako se vidi na snimku, početak sramne "akcije" je sproveden tako što je jedan mladić zamolio prodavačicu da mu sipa vodu u flašicu.

Kada je žena otišla to da uradi, on je dao signal drugom mladiću koji je utrčao i uzeo kutiju.

Tako je nedavno prodavačica iz radnje u samom centru Beograda, kod Beograđanke, požalila se na mrežama da je prodavnica na meti istog lopova koji im krade robu...

Ovako se obratila Beograđanima...

- Ćao, treba mi vaša mala pomoć, radim u butiku u samom centru grada tačnije kod Beograđanke, i već drugi put nam se dešava da nam isti momak krade robu na potpuno isti način, pošto nažalost nemamo načina da to sprečimo.

Zamolila bih vas da objavite snimak pa možda neko iz kraja ima isti problem ili, još bolje, zna o kome je reč, hvalaa ? - napisala je na Instagramu uz snimak sa sigurnosnih kamera.

I kad god se nešto ovako objavi, odmah pljusne na desetine različitih komentara sa različitim opaskama i savetima, ali ovog puta svi su joj poručili isto: Makni robu dalje od vrata!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.