HOROR SNIMAK IZ ZGRADE U MIRIJEVU: Samo joj je prišao s LEĐA, gledate na SOPSTVENU ODGOVORNOST! (VIDEO)
Krađa u Mirijevu, Foto: Instagram Printscreen moj_beo_grad_

JEZIVO

HOROR SNIMAK IZ ZGRADE U MIRIJEVU: Samo joj je prišao s LEĐA, gledate na SOPSTVENU ODGOVORNOST! (VIDEO)

Na snimku se vidi starija žena koja otključava vrata i ulazi u zgradu, a za njom utrčava i razbojnik

Objavljeno: 16:08h

Sigurnosna kamera u zgradi u Ulici 16 Oktobar u Mirijevu, snimila je kako je, za sada neidentifikovani mladić, danas u pola 12 popodne prišao jednoj ženi s leđa i uradio jezivu stvar.

Na snimku se vidi starija žena koja otključava vrata i ulazi u zgradu, a za njom utrčava i ovaj razbojnik.

Krađa
foto: Foto: Instragam/Moj Beograd

U prvom momentu, nije naslutila da će joj lopov ukrasti lančić. Žena je krenula prema liftu, a mladić ju je uporno pratio. Kada je krenula da ulazi u lift i lopovu okrenula leđa, on je potrgao lančić s njenog vrata i dao se u beg. Žena je potrčala za njim, ali on je pobegao u nepoznatom pravcu. Kako se navodi na Instagram stranici "serbialive_beograd", slučaj je prijavljen policiji, a snimak možete da vidite ispod.

Podsetimo, glumac Ivan Mihailović (33), kog publika pamti po ulogama u "Južnom vetru" i "Vojnoj akademiji", otkrio je da je juče doživeo veliku neprijatnost.

Naime, poznati glumac je bio na meti lopova, a snimak čina krađe objavio je na Instagramu gde se može videti šta se zapravo desilo.

Na snimku se jasno vidi da Mihailović ostavlja trotinet ispred prodavnice, a muškarac koji prolazi pored, zagleda, zatim pali cigaretu, vraća se i uzima prevozno sredstvo.

- Juče me je mleko koštalo više nego što sam planirao! Nikada mi niko nije ništa ukrao, sada prvi put, i mogu vam reći da je prilično glup osećaj - naveo je on, uz snimak koji je pokazao svima.

- Ovaj isti tip je istog dana ukrao još dva bicikla i dve torbice na Zvezdari. Šerujte i vežite se, pozdrav! - dodao je Mihailović, a mnogi su mu uputili brojne poruke podrške povodom krađe električnog trotineta.

Pogledajte kako je izgledala krađa u Mirijevu gde je žena ostala bez lanca..

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.