UPRAVO JE PROGOVORILA KUMA VERA NAKON ŠTO JE OSUĐEN ZORAN MARJANOVIĆ: Ovo će ODJEKNUTI!
Foto: Nebojša Mandić

ovo je rekla

UPRAVO JE PROGOVORILA KUMA VERA NAKON ŠTO JE OSUĐEN ZORAN MARJANOVIĆ: Ovo će ODJEKNUTI!

Vera Vukomanović najbliža je prijateljica Marjanovića i praktično živi sa njima u kući. Ona je tokom istrage saslušavana, a svedočila je i pred Višim sudom

Objavljeno: 19:50h

Vera Vukomanović, kuma Zorana Marjanovića koji je prošlog petka nepravnosnažno osuđen na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene, oglasila se nakon vraćanja svog kuma u pritvor i poručila da se užasno osećaju!

Vera Vukomanović
foto: Vladimir Sporčić

Podsetimo, Marjanović je u petak osuđen zbog zločina koji se dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki. Nakon što je presuda izrečena, Zoran Marjanović je otišao svojoj kući, a posle nekoliko sati ispred doma u Borči pojavili su se pripadnici Interventne jedinice i inspektori koji su ga sproveli u pritvor.

- Užasno smo! Ne mogu ništa više da kažem, za sve pitajte advokate - poručila je kuma Vera Vukomanovć. Ona, međutim, nije želela da otkrije kako se oseća Zoran koji je juče primio svoju prvu posetu. Podsetimo, u pritvoru Centralnog zatvora Marjanovića su posetili brat Miloš, sin Uroš i snaha Milica, koji su mu odneli paket i dva i po sata se zadržali u poseti.

Vera Vukomanović najbliža je prijateljica Marjanovića i praktično živi sa njima u kući. Ona je tokom istrage saslušavana, a svedočila je i pred Višim sudom.

Kuma Vera nije propustila nijedan bitan događaj u domu Marjanovića, pa je tako privukla pažnju i tokom hapšenja Zorana, jer je doživela peh. Naime, Vukomanovićeva koja je krenula da zatvori pse - porodične ljubimce, nehotice je zaključala policajce koji su izvodili Zorana, te su oni nekoliko trenutaka ostali zarobljeni u kući dok ih neko iznutra nije otključao.

Miloš Marjanović: Za sve pitajte advokate

Kurir je juče kontaktirao i sa Milošem Marjanovićem, Zoranovim bratom. Marjanović je, kao i kuma Vera, poručio da neće davati izjave. - Za sve kontaktirajte advokate, ja nemam nikakav komentar - ljubazno je rekao Miloš.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.