KAKO JE JELENA UPOZNALA ZORANA? Njegovog je sina gledala kao svog, a slava i novac su je najmanje zanimali!
Jelena Marjanović, Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

TUGA!

KAKO JE JELENA UPOZNALA ZORANA? Njegovog je sina gledala kao svog, a slava i novac su je najmanje zanimali!

Prvostepena presuda mužu pokojne pevačice, kog je sud proglasio krivim i osudio ga na 40 godina iza rešetaka, među glavnim je temama razgovora

Objavljeno: 08:52h

Zoran Marjanović je proteklog petka proglašen krivim za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, u Borči 2. aprila 2016. godine.

Prvostepenom presudom Višeg suda u Beogradu osuđen je na 40 godina zatvora, što je pojedince poput njegovog kuma, pevača Martina Ajdarevića i te kako šokiralo.

On je u razgovoru za 24sedam istakao kako, u stvari, „niko nije verovao da će do tako nečeg doći". Dodao je kako mu je posebno teško zbog dece - Jane koju je Zoran dobio s Jelenom, te Uroša iz njegovog prvog braka, a kog je svirepo ubijena zvezda gledala kao svog.

Zajedno od 2002. godine

Zoran je malo posle ubistva koje je celu Srbiju podiglo na noge u ispovesti za domaće medije ispričao kako se sa Jelenom upoznao u muzičkom studiju. Bili su zajedno od 2002. do 2003, a u braku su proveli nešto više od pet godina. Kada je došla kod njega, ne bi li sarađivali, oborila ga je sa nogu svojim talentom. Prema njegovim rečima, zatim, dogodila im se ljubav na prvi pogled.

Naglasio je kako je ona bila nesebična žena, a detinjasta, koju je on čuvao, usmeravao, pazio, negovao. Sina iz prvog braka sa Sanjom Marjanović, Uroša, gledala je kao svog, a i on je nju bio dobro prihvatio.

Ćerku Janu su dobili 2010. godine.

- Oboje smo skromni, bez preteranih ambicija, ne pridajemo važnost materijalnom svetu. Vezani smo za porodicu, za kuću. Vrlo malo smo izlazili, samo kada su njeni nastupi. Bukvalno u svemu smo bili zajedno. Reći ću vam i ovo. Išli smo zajedno na more dva puta. Ona nikada pre toga nije bila na moru - prisećao se bio Marjanović, pisao je „Blic", a on je zatim nastavio o tome kako se pevačica posle porođaja „bila bacila" na treninge s privatnim trenerom, uz snimke s Jutjuba, a imala je i posebnu ishranu samo da što pre povrati figuru.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Počela je mlada...

U muzičke vode je ušla veoma mlada, ali je porodica ostala njen prioritet.

- Imala je 14, 15 godina, kada je snimila prvi CD. Otac je stalno bio uz nju. Napravila je jako veliku pauzu kada joj je otac preminuo, posle teške bolesti. Sve vezano za njenu dalju karijeru pevačice ona je vezivala za oca. Posle smrti oca nije baš imala želju da se vrati na estradu. Posle određenog vremena dobili smo ćerku Janu, mi smo se venčali i na inicijativu Ćire, pevača, snimljen je taj prvi duet, sa kojim se ona vraća na scenu - objašnjavao je bio Zoran koji je, inače, od Jelene stariji pet godina, te je i zato govorio da je bio izuzetno zaštitnički nastrojen prema njoj.

„Pevala je iz hobija"

- Ona nije imala neku izraženu ambiciju da napravi neku veliku karijeru na estradi. Za nju je pevanje više bilo kao neki hobi. Uživala je u tome. Ipak, njoj je porodica bila uvek na prvom mestu. Najviše je Jelena uživala u porodici, deci, nisu je zaslepili slava, novac, ambicije, turneje - tvrdio je tada on, sedeći u dvorištu okružen najbližima i s očima koje su bile pune suza.

- O Jeleni mogu da pričam. O Jeleni volim da pričam. Nije mi teško da pričam, jer je sve u superlativu. Ona je bila jedna anđeoska duša, ona je i majka i žena i prijatelj i sve bukvalno u jednoj ličnosti - isticao je posle strašnog čina, sa druge strane, za „Telegraf", dok je izvesna prijateljica pokojne pevačice, pisali su prethodno pomenuti mediji, objašnjavala da je „Borča plakala kad su se njih dvoje venčali".

Miloš Marjanović, Jelena Marjanović
foto: Emilija Jovanović, Privatna arhiva

Svadba

Par je, navodno, brzo započeo zajednički život „koji nije podrazumevao i prisustvo njenih starih prijatelja". Ona se nikome, prema tadašnjim napisima, nije ni javljala osim u momentima kada bi bila sama. Isto društvo na svadbu nije bilo pozvano, ali kako su se ipak našli na ulici ne bi li je podržali, dobila je i „etiketu" uobražene žene od pojedinaca, jer im nije uzvratila gestom.

Pomenuta drugarica je bila sigurna da je „Zoran imao veliku komandu na njom", prenosili su dalje mediji, a da je ona taj stil života vremenom sve teže podnosila.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.