SASLUŠAN UBICA IZ STEPOJEVCA: Određen mu pritvor iz 2 razloga!
Miloš Nastić, Foto: Printscreen/Instagram

SAOPŠTENO JE

SASLUŠAN UBICA IZ STEPOJEVCA: Određen mu pritvor iz 2 razloga!

Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo, kao i krivično delo izazivanje opšte opasnosti

Objavljeno:

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Miloš Nastić (22) koji se sumnjiči da je pre dva dana na pešačkom prelazu u Stepojevcu nakon kraće svađe, usmrtio Zorana Jakovljevića (63). Nastić je na saslušanju izneo svoju odbranu.

Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo, kao i krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Zoran je pokušao da pređe ulicu i tom prilikom se posvađao sa vozačem. Nastić koji je zatim izašao iz kola i udario Zorana koji je usled udarca pao i glavom udario u pločnik, usled čega je preminuo.

Kako se nezvanično saznaje, izazivanje opšte opasnosti se odnosi na lice koje ga je jurilo kolima i delo je učinjeno iz nehata. Milošu Nastiću je ruka u gipsu.

Bonus video:

04:41

RODITELJI MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ: Nismo znali da je taj čovek preminuo, Miloš je utrčao u kuću pocepan

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.