MILOŠ JE ISCEPAN UTRČAO U KUĆU: Progovorili roditelji osumnjičenog za UBISTVO u Stepojevcu - "On ga je PRVI NAPAO"
Roditelji Miloša Nastića osumnjičenog za ubistvo, Foto: Ana Paunković

OGLASILI SE

MILOŠ JE ISCEPAN UTRČAO U KUĆU: Progovorili roditelji osumnjičenog za UBISTVO u Stepojevcu - "On ga je PRVI NAPAO"

Miloš je kući više puta ispričao, kako tvrdi njegov otac, da je zakočio kada se čovek pojavio na pešačkom prelazu, kao i da mu je svirao

Objavljeno:

Slobodan Nastić, otac Miloša Nastića (22), koji je osumnjičen da je nakon rasprave na pešačkom prelazu u Stepojevcu, udario u glavu Zorana J. (63), koji je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda, kaže da njegov sin nikada nije bio problematičan.

– Miloš je juče utrčao u kuću, bio je iscepan. Kada je ušao u kuću rekao je da ga juri neko u “bmw”. Mislio sam da se sa tim nekim iz auta zakačio. Izašao sam i pitao tog muškarca šta je bilo, on se okrenuo i otišao – kaže Slobodan.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Miloš je kući više puta ispričao, kako tvrdi njegov otac, da je zakočio kada se čovek pojavio na pešačkom prelazu, kao i da mu je svirao.

Čovek je počeo da ga psuje, njega i porodicu. Miloš se sa strane parkirao i upitao ga u čemu je problem, čovek ga je napao, pocepao mu majicu i psovao ga. Kada mu je pocepao majicu, Miloš ga je tada udario.

Kako kaže Slobodan, njegov sin pre toga je bio u “Kolubari”, na poslu, gde inače i radi.

Miloš Nastić
Miloš Nastićfoto: Printscreen/Instagram

– Miloš je rekao da je taj čovek bio pijan, jer se osećao na alkohol. Kada je taj čovek pao na trotoar, počeli su da iz kafane izlaze njegovi prijatelji, zbog čega se prepao i seo u auto i odvezao se.

Supruga nije isekla vene

Slobodan Nastić kaže da njegova žena nije isekla vene.

– Njoj jeste pozlilo kada je policija saopštila da je čovek kog je Miloš udario preminuo i kada su Nikolu uhapsili, ali nije isekla vene. Kod kuće je sada, jutros smo išli zajedno da završimo neke obaveze u Lazarevcu- rekao je Slobodan.

Bonus video:

04:41

RODITELJI MLADIĆA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO NA IBARSKOJ: Nismo znali da je taj čovek preminuo, Miloš je utrčao u kuću pocepan

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.