"PUTEVI SRBIJE" O INCIDENTU KOD TUNELA STRAŽEVICA: Čovek propao u "sanduk" MOSTA
ilustracija, Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

strašno

"PUTEVI SRBIJE" O INCIDENTU KOD TUNELA STRAŽEVICA: Čovek propao u "sanduk" MOSTA

Dalje, navodi se, u isto vreme primećeno je da je isečen katanac na vratima na servisnoj stazi i da nedostaje 200m električnog kabla sa mosta broj 15

Objavljeno:

Povodom objava pojedinih medija da je muška osoba "propala" kroz nadvožnjak u izgradnji u blizini tunela Straževica na Obilaznici oko Beograda, JP "Putevi Srbije" saopštilo je da most nije u izgradnji, već je izgrađen 2012. godine od kada je u saobraćaju.

"Događaj se dogodio na mostu broj 15, ispred tunela Straževica na desnoj strani autoputa. Most nije u izgradnji, već je izgrađen 2012. godine od kada je u saobraćaju. Noćni čuvar, rano jutros oko 05.45 časova primetio je lice na stubu mosta broj 15 u desnoj kolovoznoj traci i odmah je obavestio MUP, koji je pozvao Hitnu pomoć i Sektor za vanredne situacije (vatrogasce - spasioce)", naveli su.

Dodaju da su vatrogasci došli do ugroženog, spasili ga i predali hitnoj pomoći.

"Prema usmenoj informaciji vođe policijske patrole, radi se o licu koje je ranije hospitalizovano u ustanovi zatvorenog tipa "Laza Lazarević". Lice je dospelo u "sanduk" mosta kroz servisni otvor iz smera Orlovače. Prolazeći kroz "sanduk", sišao je kroz reviziono okno i završio na ograđenom delu stuba mosta, koji je namenjen za periodični pregled ležišta na mostu. S obzirom da nisu postojale merdevine, lice nije moglo da se vrati u sanduk mosta, jer je visina veća od 2 metra".

Dalje, navodi se, u isto vreme primećeno je da je isečen katanac na vratima na servisnoj stazi i da nedostaje 200m električnog kabla sa mosta broj 15.

"Lice koje je završilo na stubu mosta je koristilo isti put. U toku je uviđaj MUP-a".

Bonus video:

00:13

KRAJ DRAME NA KONJARNIKU: Hitna pomoć ukazuje muškarcu medicinsku pomoć nakon njegove predaje policiji

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.