POZNATO KADA ĆE SUD PRESUDITI ZORANU MARJANOVIĆU: Tužilaštvo traži 40 godina ZATVORA!
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

saopšteno je

POZNATO KADA ĆE SUD PRESUDITI ZORANU MARJANOVIĆU: Tužilaštvo traži 40 godina ZATVORA!

Više javno tužilaštvo predložilo je danas sudu, u završnoj reči pred presudu da Zorana Marjanovića oglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na maksimalnu kaznu koja mu po zakonu preti, 40 godina zatvora

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu danas je bilo iznošenje završnih reči na suđenju Zoranu Marjanović, optuženom da je u aprilu 2016. ubio svoju suprugu, inače pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u Borči.

Presuda Marjanoviću biće izrečena 22. jula.

Više javno tužilaštvo predložilo je danas sudu, u završnoj reči pred presudu, da Zorana Marjanovića oglasi krivim i osudi ga za ubistvo supruge Jelene Marjanović na maksimalnu kaznu koja mu po zakonu preti, 40 godina zatvora.

Zoran je u pratnji advokata jutros stigao u Palatu pravde.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Na prethodnom ročištu sudski veštak profesor dr Dušan Keckarevića svedočio je da na pantalonama, majici, patikama i jakni Zorana Marjanovića, koji su dostavljeni na veštačenje, tragova krvi nije bilo.

Rukovodilac Centra za forenzičku i primenjenu molekularnu genetiku pri Biološkom fakultetu u Beogradu svedočio je da je Jelena ubijena tu gde je i pronađeno telo, i da o tome govore pronađeni dokazi.

- Postoji taj klizeći trag, koji može da ukaže da je pokušavala da pobegne, da izađe iz kanala, otuda i kapljice njene krvi na granama biljke - ispričao je sudski veštak.

Bonus video:

00:33

Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.