ŠTA SE DESILO ZORANU MARJANOVIĆU? Za manje od mesec dana došlo do VELIKE PROMENE, SVI GLEDAJU U JEDNU JEDINU STVAR
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

ŠOK

ŠTA SE DESILO ZORANU MARJANOVIĆU? Za manje od mesec dana došlo do VELIKE PROMENE, SVI GLEDAJU U JEDNU JEDINU STVAR

Dobro je poznato da je Marjanović godinama unazad, koliko traje suđenje, na ročišta uvek dolazio sređen od glave do pete

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje Zoranu Marjanović, optuženom da je u aprilu 2016. brutalno ubio svoju suprugu, inače, pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u Borči, na kome je zakazano iznošenje završnih reči, jer je suđenje ušlo u samu završnicu.

Zoran je u pratnji svojih advokata upravo stigao u prostorije Višeg suda u Beogradu.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanovićfoto: Nenad Kostić

Dobro je poznato da je Marjanović godinama unazad, koliko traje suđenje, na ročišta uvek dolazio sređen od glave do pete. Vrlo često menjao je svoj imidž, a o njegovim odevnim kombinacijama naširoko se pričalo.

Za današnje ročište odlučio se za klasičnu belu košulju, plave pantalone i nešto tamnije cipele, a posebnu pažnju privlači bela kravata sa šarenim detaljima.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

Još jedna stvar koja je uočljiva jeste da je Zoran Marjanović malo dobio na težini, a ove svetle boje na njemu su to i dodatno pokazale. Prethodno ročište održano je pre nešto manje od mesec dana, a za to vreme udovac je nabacio stomak i podbradak.

Zora
Zorafoto: Nenad Kostić

Podsetimo, na prethodnom ročištu veštak Dušan Keckarević govorio je o krvi koja nije pronađena na odeći optuženog, ali i o tragu krvi koji je pronađen u "mercedesu" porodice Marjanović.

Posle izlaganja Keckarevića, advokati odbrane odustali su od rekonstrukcije zločina, te je sudija Jelena Škulić obavestila prisutne da je dokazni postupak završen i za danas zakazala završne reči pred presudu. Na suđenju su takođe, prikazivane i slike sa uviđaja, kao i pojedini tragovi, ali i odeća koju su na sebi imali Jelena i Zoran kobnog dana.

Zoran Marjanović je na monitoru pomno gledao fotografije i videlo se da mu je teško samo kada je sudija rekla da ipak neće prikazati slike tela njegove ubijene supruge i tada je progutao nekoliko knedli.

Bonus video:

00:33

Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.