"NE PLAŠIM SE NIČEGA, NJU JE UBIO NEKO KO...": Evo kako se pred sudom branio Zoran Marjanović!
Zoran Marjanović, Foto: Nenad Kostić

jelenino ubistvo

"NE PLAŠIM SE NIČEGA, NJU JE UBIO NEKO KO...": Evo kako se pred sudom branio Zoran Marjanović!

Marjanović je prilikom iznošenja svoje odbrane u novembru 2019. godine, do detalja opisao šta se desilo kobnog dana na nasipu u Borči

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanović, optuženom da je u aprilu 2016. brutalno ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u Borči.

Marjanović je prilikom iznošenja svoje odbrane u novembru 2019. godine, do detalja opisao šta se desilo kobnog dana na nasipu u Borči.

"Ovaj trenutak sam čekao tri i po godine, verujem u sud zaista, do sada nijedna šansa mi nije data. Od početka sam targetiran da budem žrtveno jagnje, postoje imena do kojih ćemo kasnije doći. Ne plašim se ničega. Dok budem hodao ovom zemljom, želim da se ubica moje supruge i saučesnici pronađu i da stanu ovde gde ja sada stojim. Posle tri i po godine muka mi je od svega, psihički sam rastrojen pa neke stvari preskačem", rekao je tada između ostalog Marjanović i istakao da je kobnog dana sa suprugom i ćerkom otišao na trčanje posle čega se njoj izgubio svaki trag.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

On je u novembru 2019. godine, dok je iznosio odbranu, rekao da se prisetio da je toga dana na nasipu i pored njega primetio nekoliko nepoznatih ljudi i automobila koje policija nije identifikovala.

Govorio je i o tome kako je trajala potraga za njegovom suprugom, kao i da je saznao da je Jelena pronađena mrtva nakon što je priveden u policiju gde su ga, kako tvrdi, inspektori pitali "jesi li je ti ubio". Marjanović je odgovarao na pitanje svojih advokata ali je odbio da odgovori na pitanja tužilaštva, navodeći da istraga protiv njega nije bila korektna.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanovićfoto: Privatna arhiva/ Kurir

Odgovarajući na pitanje svojih advokata Zoran je rekao da je imao dobar odnos sa Jelenom, da se nisu ozbiljno svađali, već kao i svi parovi oko sitnica vezanih za garderobu, odabir pesama.

Marjanović je nakon kratke pauze odgovarao i na pitanje sudije Škulić, koja ga je pitala šta misli da je razlog ubistva njegove supruge Jelene. Zoran je odgovorio da nema dana da o tome ne razmišlja.

"Kome je ona mogla nešto da skrivi da bude tako životinjski ubijena. Ona je ženica koja se nikada nije posvađala sa nekim, ne znam zašto je neko ovako zverski ubio. Upoznao sam svakakve ljude u pritvoru i moj zaključak je da je to mogao da uradi neki teški psihopata, ili neko ko je bio opsednut Jelenom", odgovorio je tada Zoran.

Bonus video:

00:33

Zoran Marjanović stigao u Palatu pravde

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.