SVEDOČENJE SUDSKOG VEŠTAKA NA SUĐENJU MARJANOVIĆU! Od zločina prošlo 6 godina, a tek sad ISTINA izašla na videlo
Zoran Marjanović, Foto: Stefan Stojanović

šok

SVEDOČENJE SUDSKOG VEŠTAKA NA SUĐENJU MARJANOVIĆU! Od zločina prošlo 6 godina, a tek sad ISTINA izašla na videlo

Nakon toga je pregledana foto dokumentacija sa lica mesta i tragova pronađenih na njemu. Prikazana je i odeća Zorana Marjanovića

Objavljeno: 11:19h

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je ubio suprugu Jelenu u Borči 2016. godine.

- Na Zoranovoj garderobi nije uočeno prisustvo krvi Jelene Marjanović. Izolovan dominantan DNK je Zoranov i trag muške osobe koja je u bliskom srodstvu sa Zoranom - rekao je veštak Dušan Keckarević.

Zoran Marjanović
foto: Stefan Stojanović

On je objasnio da je osim odeće pregledano i lice mesta i da na granama u okolini takođe nije pronađena Zoranova krv.

- Na licu mesta na granama nalazi se samo krv Jelene Marjanović - rekao je i dodao da sa druge strane kanala ima klizotina i da sve govori da je jelena bila živa i da je tuda pokušala da izađe, ali da je izvršilac povukao.

- Izostanak krvi na okolini govori da se ubistvo dogodilo u kanalu. Krv mora da se nalazi na garderobi izvršioca, a nje nije bilo na Zoranovim pantalonama, patikama i majici - kazao je.

Na pitanje tužilaštva o tragu krvi koji je pronađen na naslonu zadnjeg sedišta u automobilu Zorana Marjanovića, veštak je rekao da je trag detektovan, ali da je uklanjan. Napomenuo je da nije rađena analiza kojim je sredstvima uklanjano, već da se to moglo dogoditi i samim čišćenjem automobila.

- Trag je mogao preneti i neko drugi, druga osoba ili predmet ako ga nije ostavila i sama oštećena - odgovorio je na pitanje tužilaštva i dodao da je moguće da je trag nastao i ranije, odnosno pre kobnog dana.

Nakon toga je pregledana foto dokumentacija sa lica mesta i tragova pronađenih na njemu. Prikazana je i odeća Zorana Marjanovića.Marjanović je danas stigao je u Palatu pravde sa advokatima i čeka se početak suđenja.Podsećanja radi, ubistvo Jelene Marjanović dogodilo se 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a telo je otkriveno dan kasnije u kanalu.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

Njen suprug Zoran Marjanović uhapšen je u septembru 2017. godine, a u pritvoru je bio do jula 2018.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.