SUĐENJE ZA JELENINO UBISTVO SE PRIVODI KRAJU? Danas u sudnici Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Stefan Stojanović

teško ubistvo

SUĐENJE ZA JELENINO UBISTVO SE PRIVODI KRAJU? Danas u sudnici Zoran Marjanović

Na prethodnom ročištu veštak Dušan Keckarević govorio je o krvi koja nije pronađena na odeći optuženog, ali i o tragu krvi koji je pronađen u "mercedesu" porodice Marjanović

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje Zoranu Marjanović, optuženom da je u aprilu 2016. brutalno ubio svoju suprugu, inače, pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu Crvenka u Borči, na kome je zakazano iznošenje završnih reči, jer je suđenje ušlo u samu završnicu.

Na prethodnom ročištu veštak Dušan Keckarević govorio je o krvi koja nije pronađena na odeći optuženog, ali i o tragu krvi koji je pronađen u "mercedesu" porodice Marjanović.

1 / 5 Foto: Stefan Stojanović

Posle izlaganja Keckarevića, advokati odbrane odustali su od rekonstrukcije zločina, te je sudija Jelena Škulić obavestila prisutne da je dokazni postupak završen i za danas zakazala završne reči pred presudu. Na suđenju su takođe, prikazivane i slike sa uviđaja, kao i pojedini tragovi, ali i odeća koju su na sebi imali Jelena i Zoran kobnog dana.

Zoran Marjanović je na monitoru pomno gledao fotografije i videlo se da mu je teško samo kada je sudija rekla da ipak neće prikazati slike tela njegove ubijene supruge i tada je progutao nekoliko knedli.

Bonus video:

00:05

Zoran Marjanović stigao je u palatu pravde sa advokatima Stefanom Jokićem I Nikolom Dumnićem

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.