MALI SENTA STIGAO U VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Saslušava se zbog navoda Hrkalovićke i Stefanovića (FOTO)
Slobodan Milenković, Foto: Nenad Kostić

saslušanje u toku

MALI SENTA STIGAO U VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO: Saslušava se zbog navoda Hrkalovićke i Stefanovića (FOTO)

Ističemo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica"

Objavljeno: 12:43h

Načelnik Odeljenja za suzbijanje droga Slobodan Milenković stigao je u Više javno tužilaštvo u kojem će danas biti saslušan u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog užilaštva u Beogradu.

Milenković je pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a Nebojše Stefanovića i Dijane Hrkalović iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.

1 / 12 Foto: Nenad Kostić

Ističemo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica".

Inače, Slobodan Milenković nadimak Mali Senta dobio je zbog svog oca Sente Milenkovića koji je bio policijski general i telohranitelj Slobodana Miloševića.

Pre nekoliko godina, Slobodan Milenković, načelnik odeljenja za narkotike u Policijskoj upravi za grad Beograd iz ruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića primio je zlatnu medalju za zasluge.

Bonus video:

00:16

Zoran Marjanović napušta Palatu pravde, suđenje je za danas završeno

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.