UZBUNA U KOTEŽU: Manijak (60) pratio devojčicu (12) dva dana pa je VUKAO za ruku da je “VODI NA PIĆE”
Kotež, Foto: Printscreen Kurir tv

UŽAS!

UZBUNA U KOTEŽU: Manijak (60) pratio devojčicu (12) dva dana pa je VUKAO za ruku da je “VODI NA PIĆE”

Komentari na objavu majke bili su takvi da su svi bili mišljenja da je roditelji trebalo da preuzmu “pravdu” u svoje ruke i da se obračunaju sa njim fizički

Objavljeno:

“Kotežani, vodite računa o deci” – ovo je samo početak alarmante poruke koja je osvanula u jednoj zatvorenoj Fejsbuk grupi, a koju je objavila jedna mama.

Ona je navela da je u večernjim satima, oko 20:30 časova, čovek star oko 60 godina zaustavio njenu ćerku staru 12 godina i vukao je za ruku da je “vodi na piće”.

1 / 3 Foto: Rina

U objavi takođe piše:

– Pre dva dana je zaustavio da joj kaže da je jako lepa, a onda je pratio dva dana da bi je zaustavio kod Marijela. Pozvala sam policiju i oni su otišli da ga traže. Šokirana od cele situacije ostala sam da sedim na terasi sa ćerkom, mojom majkom i komšijom. Slučajno smo pogledali ko prolazi ulicom i videli čoveka duge sede kose vezane u rep u crnoj majici i crnim pantalonama. Pitala sam ćerku da li je to taj čovek i ona mi je potvrdila da jeste. Trčali smo da ga zaustavimo, komsija je uzeo štanglu jer je krenuo da beži. Držali smo ga dok je stigla policija – napisala je ona sinoć i dodala da ujutru odvesti dete da da izjavu.

– Ako je zaustavio još neko dete, prijavite obavezno – apelovala je uplašena majka.

Komentari na objavu majke bili su takvi da su svi bili mišljenja da je roditelji trebalo da preuzmu “pravdu” u svoje ruke i da se obračunaju sa njim fizički.

Jedan od komentara bio je:

– Slikajte ga ako možete da ga vidmo i mi drugi, da možemo kad god ga vidimo da ga uhvatimo za ruku.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.