MANIJAK U OBRENOVCU ONANIŠE USRED BELA DANA! Stavio ga u FAR auta, na BOGA NE MISLI! U BLIZINI SU MOŽDA DECA! VIDEO
Manijak u Obrenovcu, Foto: Printscreen

bolesno!

MANIJAK U OBRENOVCU ONANIŠE USRED BELA DANA! Stavio ga u FAR auta, na BOGA NE MISLI! U BLIZINI SU MOŽDA DECA! VIDEO

Kako smo uspeli da saznamo, u pitanju je osoba koja ima određenih prihičkih problema i koju građani vrlo često viđaju

Objavljeno: 16:01h

Možda najbolesniji prizor koji ćete danas videti zabeležen je kamerom u Obrenovcu.

Naime, u jednom obrenovačkom naselju snimljen je manijak koji onaniše prislonjen na automobil. Dok je to radio, sve vreme je gledao u istom pravcu, a onda se prošetao i nastavio da gleda okolo. Kako su autori snimka naveli "Dok to radi, krišom gleda decu ili životinje. Po pola sata dok ne završi ili ga neko ne vidi", kažu oni.

Kako smo uspeli da saznamo, u pitanju je osoba koja ima određenih psihičkih problema i koju građani vrlo često viđaju da prosi po ulicama Obrenovca.

1 / 3 Foto: Printscreen

Takođe, kako je rečeno za naš portal, ovaj muškarac odranije je poznat javnosti, ali i policiji zbog istih dela, ali nikada nije hapšen.

Pogledajte osetljiv sadržaj do kog je redakcija Espreso došla.

Inače, pre dve godine u Obrenovcu je zavladala ozbiljna panika zbog sličnih slučajeva. Tada je manijak starosti oko 50 godina danima uznemirava učenice srednje Poljoprivredno-hemijske škole i Gimnazije u Obrenovcu. Čim ih ugleda, vreba devojčice sa terase zgrade i onaniše i to veoma primetno.

Podsetimo, u prethodnih nekoliko dana Beograđane je zatekla potpuno ista situacija u autobusu na liniji 55. Tada je manijak usred punog autobusa onanisao pred svima i pribijao se uz jednu devojku.

1 / 3 Foto: Printscreen/serbialive_beograd

"Devojka koja je sedela na sedistu okrenuta ka njemu je videla da je izvadio polni organ iz pantalona, zatim sam ja toj devojci napisala na telefonu da vidim šta manijak radi i da ako može nekako da ga snimi, ali je rekla da neprestano gleda u našem pravcu. Zatim sam ja upalila kameru i krenula da ga snimim, ali očigledno je čuo kada je devojka rekla da nas gleda pa se okrenuo i izašao na stanici kod Franša.", napisala je jedna od očevidaca ove scene.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.