"IMALA JE PRELOM DELA KIČME I LOBANJE": Jezivi detalji SAOBRAĆAJKE u kojoj je poginula DEVOJKA iz Niša!
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

Lekari se bore za život njenog saputnika sa "kavasakija"

"IMALA JE PRELOM DELA KIČME I LOBANJE": Jezivi detalji SAOBRAĆAJKE u kojoj je poginula DEVOJKA iz Niša!

Okolnosti nesreće još se utvrđuju

Objavljeno:

Devojka I. P. (28) oko 4 sata jutros podlegla je teškim telesnim povredama koje je zadobila u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Ulici majora Gavrilovića u Nišu.

Kako saznaje Blic u KC Niš, I. P. je u udesu zadobila izuzetno teške povrede - imala krvarenje u mozgu, prelom lobanje, prelom dela kičme i povredu abdomena. Uprkos svim naporima lekara preminula je jutros.

Vozač motora, I. C. (34) je u intezivnoj brzo na mehaničkoj ventilaciji, operisan, ima višestruke prelome potkolenice, prelom kuka, prelom podlaktice i nadlaktice, povredu butne kosti.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Nebojša Mandić

Podsetimo, I. P. se nalazila na motoru marke "kavasaki" kojim je upravljao I. C. (34), a koji se sudario sa automobilom marke "reno senik" kojim je upravljala Nišlijka.

Do saobraćajne nesreće je došlo oko 16.45 sati jutros u Ulici majora Gavrilovića u naselju Donja Vrežina u Nišu. U jednom trenutku došlo je do sudara motora i automobila. Okolnosti nesreće još se utvrđuju. Prema rečima očevidaca začuo se stravičan udarac. Žena koja se nalazila u blizini rekla je da je videla dve osobe u polusvesnom stanju.

- Komšinica koja je upravljala "renoom", kako mi je rekla, polako je skretala, i kako sam čula od komšija, motocikl se velikom brzinom zabio u nju. Od siline udarca vozilo se zarotiralo, a ženska osoba je preletela preko kola - navela je ona ranije.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.