DETALJI TEŠKE NESREĆU U NIŠU: Devojka i dečko na OPERACIONOM STOLU
Foto: Printscreen/TVPink

užas

DETALJI TEŠKE NESREĆU U NIŠU: Devojka i dečko na OPERACIONOM STOLU

Muškarac M. C. (1988) i devojka (2003) su teško povređeni kada su se motorom zakucali u automobil i tom prilikom je mladiću spala nanogvica

Objavljeno:

Muškarac M. C. (1988) i devojka (2003) su teško povređeni kada su se motorom zakucali u automobil i tom prilikom je mladiću spala nanogvica.

Muškarac M. C. (1988) i devojka (2003) su teško povređeni kada su se motorom zakucali u automobil i tom prilikom je mladiću spala nanogvica. Kako nezvanično saznaje 24sedam, lekari im se bore za život .

- Devojka ima izuzetno opasne povrede abdomena i u životnoj je opasnosti. Trenutno je na operacionom solu. Slična situacija je i sa mladićem. I on ima teške povrede i upravo su ga uveli u operacionu salu - rekao je izvor saUKC Niš za 24sedam.

Do nesreće je došlo kada je motocikl na kojem su se nalazili muškarac i žena, krećući se velikom brzinom, udario u automobil "reno senik", koje je skretalo iz Nišavske ulice u Majora Gavrilovića.

- Bilo je stravično. Momku je od siline udarca spala nanogvica, a devojka je letela oko 20 metara i videli smo da je preletela automobil. Užasna nesreća, nadam se da će preživeti - rekao je za 24sedam jedan od očevidaca nesreće.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.