VATROGASCI SEKLI AUTO DA IZVUKU POGINULOG MOMKA: Zakucao se u kamion sa radnicima, NJIMA POGINUO KOLEGA DAN RANIJE
Slika sa lica mesta, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

detalji nesREĆE

VATROGASCI SEKLI AUTO DA IZVUKU POGINULOG MOMKA: Zakucao se u kamion sa radnicima, NJIMA POGINUO KOLEGA DAN RANIJE

U komiončiću, kako tvrdi očevidac, bili su radnici. Neki od njih su zadobili prelome, među kojima je i vozač, kojem je slomljena noga

Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći kod Sokobanje koja se dogodila danas, poginula je jedna osoba. Reč je o vozaču putničkog vozila marke "reno", 20-godišnjem K. N. iz Leskovca

Nesreća se desila prilikom sudara "renoa" leskovačkih tablica, koji je išao iz pravca Niša, sa kamion sa šestoro radnika, koji mu je išao u susret.

Prema informacijama sa lica mesta, "reno" je prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno udario u kamion i odbacio ga s kolovoza, pokraj puta.

"Reno" se prevrnuo na krov, a telo poginule osobe nalazi se pored vozila. Inače, iz izgužvanog vozila izvukli su ga vatrogasci, koji su morali da seku karoseriju.

Sudar
Sudarfoto: Printscreen/Instagram/192_rs

U komiončiću, kako tvrdi očevidac, bili su radnici. Neki od njih su zadobili prelome, među kojima je i vozač, kojem je slomljena noga.

Šef radnika koji je vozio oko kilometar ispred kamiona, kaže da je ovo druga nesreća za dva dana koja ih je zadesila.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

- Išao sam kolima kilometar ispred njih. Vraćali smo se iz Sokobanje, gde smo radili na akva parku. Danas nam je bio poslednji radni dan. Pozvao me telefonom jedan od radnika iz kamiona i rekao da su imali udes, pa sam se vratio ovde i video da su se sudarili sa "renoom". Ni oni ne znaju tačno kako je došlo do nesreće, osim da je "reno" prešao na njihovu stranu kolovoza. Mislim, na osnovu onog što su mi ispričali radnici, da je izleteo iz krivine jer je vozio jako brzo. Strašno je ovo što se disilo, i mi učestvujemo u radovima na auto-putu, gde nam je juče poginuo kolega kada ga je pregazio kamion. Sutra mu je sahrana. Još smo pod stresom zbog jučerašnjeg događaja, a danas nas je zadesila nova nesreća - govori Informer V. J. šef radnika iz kamiona.

Pet od deset pacijenata sa teškim povredama prevezeno u Klinički centar Niš

Nenad Blagojević, dežurni ortopedski hirurg iz bolnice u Aleksincu, saopštio je da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezeno 10 pacijenata iz saobraćajne nesreće koja se dogodila na auto-putu Aleksinac - Sokobanja.

- Petoro sa teškim povredama, upućeno je na dalje lečenje u niški KC, a ostalih petoro su stabilno i oni su zadržani kod nas zbog povreda u vidu nagnječenja tela. Što se tiče teško povređenih, koji su upućeni u Niš, oni imaju povrede grudnog koša, pneumotoraks, prelom butne kosti, nadlaktice i kontuzione povrede ambdomena i glave - rekao je Blagojević.

Pored "renoa" medije je zateklo telo muškarca u vreći. Vatrogasci su morali da seku auto, da ga iz prevrnutog auta izvade.

Bonus video:

00:29

Lančani sudar kod Pakovraća, automobil nakon udesa uleteo u kafanu

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.