PETORO TEŠKO POVREĐENIH, JEDAN MRTAV, A TO NIJE SVE: Najnoviji detalji HORORA NA AUTO-PUTU ALEKSINAC - SOKOBANJA!
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

užas

PETORO TEŠKO POVREĐENIH, JEDAN MRTAV, A TO NIJE SVE: Najnoviji detalji HORORA NA AUTO-PUTU ALEKSINAC - SOKOBANJA!

Kako smo prethodno pisali, "reno" je, prema informacijama sa mesta nesreće, neposredno pre sudara prešao u suprotnu traku. Automobil se prevrnuo, a telo mladića izvlačili su vatrogasci

Objavljeno: 20:23h

Nenad Blagojević, dežurni ortopedski hirurg iz bolnice u Aleksincu, saopštio je da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezeno 10 pacijenata iz saobraćajne nesreće koja se dogodila na auto-putu Aleksinac - Sokobanja.

- Petoro sa teškim povredama, upućeno je na dalje lečenje u niški KC, a ostalih petoro su stabilno i oni su zadržani kod nas zbog povreda u vidu nagnječenja tela. Što se tiče teško povređenih, koji su upućeni u Niš, oni imaju povrede grudnog koša, pneumotoraks, prelom butne kosti, nadlaktice i kontuzione povrede ambdomena i glave - rekao je Blagojević.

Sudar
foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Kako prenosi naša novinarka sa lica mesta, u saobraćajnoj nesreći učestvovali su automobil marke "reno" i kamion. Poginula je jedna osoba iz putničkog vozila.

Kako smo prethodno pisali, "reno" je, prema informacijama sa mesta nesreće, neposredno pre sudara prešao u suprotnu traku. Automobil se prevrnuo, a telo mladića izvlačili su vatrogasci.

U kamionu se nalazi šestorica radnika, koji su prema izjavi svoga šefa, upravo završili rad na izgradnji akva parka u Sokobanji, a ovo je druga nesreća koja ih je zadesila za dva dana. Juče su izgubili kolegu koga je pregazio kamion.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.