TUŽNE VESTI IZ URGENTNOG CENTRA! Preminuo mladić upucan u Vinči, Mali Goksi nije izdržao!
Ilustracija, Foto: Facebook

TUGA

TUŽNE VESTI IZ URGENTNOG CENTRA! Preminuo mladić upucan u Vinči, Mali Goksi nije izdržao!

Goran A. (21) j upucan je ispred Osnovne škole "Nikola Tesla" u beogradskom naselju Vinča i bio je u indukovanoj komi na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu

Objavljeno:

U Urgentnom centru preminuo je Goran A. (21) koji je teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila početkom maja u beogradskom naselju Vinča, saznaje "Telegraf.rs".

Mladić je umro juče nakon više od 30 dana borbe lekara da mu spasu život.

Podsetimo, Goran A. (21), poznat kao Mali Goksi, upucan je 5. maja ove godine u čelo u naselju Vinča kod Beograda. On, navodno, ima oko deset krivičnih prijava, među kojima su krađe, telesne povrede, nasilje u porodici, a sudeći prema objavama na njegovim profilima na društvenim mrežama, on se hvalio snimkom na kojem se vidi kako vozi 200 na sat, potom se zalago za legalizaciju marihuane i ostavljao statuse u kojima poručuje da "buši ko iz kalaša".

- Mali Goksi nimalo nije "cvećka". Umeo je da divlja po kraju, da brzo vozi, da pravi haos - rekao nam je meštanin nakon ranjavanja.

U statusima koje je ostavljao, između ostalog piše: "Džokove zalizujte, gandžu legalizujte", "Svakog balaša bušim ko iz kalaša", "I dok šetaš ku*vu, i dok praviš neki dil, opušten si to je trenerka stil".

Inače, Goran A. (21) j upucan je ispred Osnovne škole "Nikola Tesla" u beogradskom naselju Vinča i bio je u indukovanoj komi na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.