MALI GOKSI VIŠE OD 30 DANA U KOMI: Drugovi ćute o motivu pucnjave!
Ranjeni Goran Atanasković, Foto: Facebook

poslednje infromacije

MALI GOKSI VIŠE OD 30 DANA U KOMI: Drugovi ćute o motivu pucnjave!

Nakon pokušaja ubistva nijedan od prijatelja teško ranjenog Atanaskovića nije želeo da sarađuje i da ukaže na eventualan motiv

Objavljeno:

Goran Atanasković (21) iz beogradskog naselja Vinča koji je 6. maja pogođen u glavu već više od 30 dana nalazi se u komi zbog teškog oštećenja mozga.

Kako se saznaje, zbog njegovog stanja naredne nedelje zasedaće konzilijum lekara.

Atanasković je upucan sa jednim metkom u glavu na svega nekoliko kilometara od kuće. Bio je sa drugovima u školskom dvorištu kada ga je na putu do kuće sustigao muškarac na skuteru i u njega ispalio nekoliko hitaca.

Tužilaštvo je naredilo policiji da ukoliko u okolni pucnjave postoje kamere da dostave snimke.

Nakon pokušaja ubistva nijedan od prijatelja teško ranjenog Atanaskovića nije želeo da sarađuje i da ukaže na eventualan motiv.

- Sin je došao sa posla i rekao mi da ide da kupi giros. Deca su čula pucnjavu, ali su svi mislili da je vatromet. Moj sin ima samo 21 godinu, da li je moguće da ovako završi?! Pucao mu je u glavu s leđa. Nadam se da će izvući.. - rekla je pre mesec dana D.A. majka ranjenog mladića.

Nesrećna žena kaže da ne zna motiv ranjavanja sina.

Debeo dosije Malog Goksija

Takođe, poznato je i to da je Mali Goksi imao debeo dosije sa čak 10 krivičnih prijava, i to prijave za nanošenje lakih telesnih povreda, krađe, nasilničko ponašanje, nasilje u porodici, uništenja i oštećenja tuđe stvari, i teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, dok je tokom 2021. godine i fizički nasrnuo na svoju majku koja ga je prijavila policiji za nasilje u porodici.

1 / 4 Foto: Printscreen/Pink

- Tokom 2021. godine pokušano je lišavanje slobode Atanaskovića zbog sumnje o posedovanju narkotičkih sredstava koja prilikom pretresa nisu pronađena, s obzirom da se istih neposredno pre pomenute akcije "otarasio" - objasnio je izvor.

Ranjenom mladiću ovo nije prvi put da je napadan, jer su samo pre mesec i po dana na njega u obližnjoj kladionici nasrnula tri muškarca sa maskama na glavama, koji su ga, isto u potiljak, ranili sekirama, ali nakon čega nije zadobio ozbiljnije povrede, dok mu je nakon toga, ulazak u kladionicu zabranjen.

Dok komšije imaju podeljeno mišljenje o ranjenom Goranu, njegova majka je ranije za "Blic" govorila kako je njen sin bio kao i svaki drugi mladić, voleo je da se potuče, da upada u svađe, ali ništa toliko ozbiljno da bi neko pokušao da ga ubije.

- On je šećeraš, prima insulin. Nije pio alkohol, nije se drogirao. Samo je jeo giros kada su ga upucali. Sin mi nije kriminalac, niti zelenaš, niti diler. Možda je greškom ranjen, ne znam šta da kažem - kazala je njegova majka tada.

"Otvori, znamo da si unutra"

Nakon pokušaja ubistva, porodici ranjenog mladića to nije bio kraj neprijatnosti, jer je samo tri dana nakon toga, Goranova majka prijavila kako je ispred njihove iznajmljene kuće u kojoj sada žive u Vinći stao crni džip i gađao štipaljkama u njen prozor, nakon čega joj se obratilo nepoznato lice rečima: "Otvori m*mu ti *ebem znamo da si unutra".

Nakon psovki upućenih iz džipa, isti se udaljio i otišao u nepoznatom pravcu, dok su na lice mesta došli policijski službenici i Interventna jedinica, koji već 14 dana nakon napada rade na otkrivanju identiteta i motiva napada na Gorana Atanaskovića.

Bonus video:

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.