PRIPADNIK "LEVIJATANA" PUCAO IZ "PORŠEA" NAKON SUKOBA SA VOZAČEM: Provešće 40 meseci iza rešetaka!
ilustracija, Foto: Marina Lopicic

presuda

PRIPADNIK "LEVIJATANA" PUCAO IZ "PORŠEA" NAKON SUKOBA SA VOZAČEM: Provešće 40 meseci iza rešetaka!

Andrejević je osuđen za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti

Objavljeno:

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na jedinstvenu kaznu zatvora od tri godine i četiri meseca Miloša Andrejevića, koji je 1. decembra 2020. godine u Beogradu, nakon sukoba sa drugim učesnicima u saobraćaju, izašao iz svog automobila porše Kajen i pucao najmanje četiri puta u prometnoj ulici.

Sud je nakon održane sednice odbio sve žalbe kao neosnovane i potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Beogradu, objavljeno je na sajtu suda.

Andrejević je osuđen za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti.

1 / 5 Foto: Beta/Saša Đorđević

Njemu je izrečena i mera bezbednosti oduzimanja pištolja sa pripadajućim okvirom.

Andrejević je svojim vozilom izazvao incident u saobraćaju, između svog i drugog vozila iz kog su nakon toga izašli vozač i suvozač.

Nakon toga okrivljeni je iz pojasa izvadio pištolj, repetirao i pucao najmanje četiri puta, za vreme dok je na ulici, koja je prometna, bilo i građana i drugih učesnika u saobraćaju.

Andrejević je potom otišao sa lica mesta i sakrio pištolj u svojoj zgradi iza saksije sa cvećem.

Bonus video:

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.