NOVI PREOKRET U PROCESU KLANA VELJKA BELIVUKA: Ovo je danas ODLUČENO!
Ilustracija, Foto: Stefan Stojanović

NAJNOVIJA VEST!

NOVI PREOKRET U PROCESU KLANA VELJKA BELIVUKA: Ovo je danas ODLUČENO!

Da advokat Marka Miljkovića neće biti, kako je najavljeno, bivši sudija Milenko Cvijović, potrdila je i advokatica Miljana Perendija, branilac optuženih

Objavljeno: 19:02h

Pripremno ročište Veljku Belivuku i njegovom kriminalnom klanu završeno je danas popodne u Specijalnom sudu u Beogradu. Nastavak je zakazan za 4. 5. i 6. jul.

Kako je po okončanju današnjeg procesa rekao advokat Goran Petronijević, doneto je rešenje da o spajanju predmeta drugooptuženog Marka Miljkovića, koji je bio razvojen i određeno mu je postavljanje branioca po službenoj dužnosti.

- Sudija je donela odluku da se danas čita deo optužnice koji je već bio pročitan, zbog spajanja postupka. Sad bi trebalo i Miljkovću izvesti sve ove radnje koje su do sada određene. Da li će se na narednom ročištu spojiti predmet, to ćemo videti, ali pripremno ročište se nastavlja izlaganjem predloga tužioca, izjašnjenjem okrivljenih i odbrane. Ovo je veoma obiman predmet, tužilac je danas stigao do 2.700 strane u čitanju dokaza. Glavni pretres će krenuti u roku od 30 dana od završetka pripremnog ročišta - rekao je Petronijević.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić, Profimedia

Da advokat Marka Miljkovića neće biti, kako je najavljeno, bivši sudija Milenko Cvijović, potrdila je i advokatica Miljana Perendija, branilac optuženih.

- Ovo sada znači da Miljkovićev advokat neće biti Milenko Cvijović već ima postavljenog branioca po službenoj dužnosti - rekla je ona.

Pre dva dana, predmet protiv Miljkovića bio je odvojen, nakon što je njegov tada novi branilac Milenko Cvijović tražio od suda 60 dana kako bi se pripremio za ovaj slučaj.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.