SPECIJALCI SA DUGIM CEVIMA ISPRED SPECIJALNOG SUDA ZBOG BELIVUKA: Nastavlja se suđenje kriminalnog grupi!
Veljko Belivuk, Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić, Profimedia

DECENIJSKO SUĐENJE

SPECIJALCI SA DUGIM CEVIMA ISPRED SPECIJALNOG SUDA ZBOG BELIVUKA: Nastavlja se suđenje kriminalnog grupi!

Dok su se dovozili pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Voždovac je bio pod opsadom specijalaca sa dugim cevima

Objavljeno:

U Specijalnom sudu u Beograd danas se nastavlja pripremno ročište u procesu protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji se pripadnici terete za pet ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

Dok su se dovozili pripadnici klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Voždovac je bio pod opsadom specijalaca sa dugim cevima. Nekoliko pripadnika Žandarmerije opkolilo je Specijalni sud u Ustaničkoj ulici.

Inače, proces je razdvojen u odnosu na Miljkovića, jer se njegov novi izabrani branilac još nije upoznao sa predmetom i u odnosu na Belivuka. Veljko se u ponedeljak požalio da se ne oseća dobro, nakon čega je vraćeni u pritvor.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Branilac optuženih, advokat Miljana Perendija, prekjuče je prenela novinarima ispred Specijalnog suda da je Belivuku skočio pritisak i da mu je prepisana terapija.

Podsećanja radi, prvo pripremno ročište je odloženo u martu zbog zahteva za izuzeća postupajućih sudija i tužilaca, drugi put krajem aprila zbog izostanka advokata Dejana Lazarevića, koji je bio angažovan kao branilac u ovom postupku, ali je 14. aprila uhapšen kao član kriminalne grupe Darka Šarića.

Prethodno primpremno ročište odloženo je jer je Miljković otkazao punomoćje svom advokatu i ostao bez branioca.

Bonus video:

01:39

Veljko Belivuk i Marko Miljković upadaju u hotel

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.