PRODUŽEN PRITVOR PETRU (21) IZ NOVOG SADA: Usmrtio je učiteljicu Tijanu, vozio pod dejstvom NARKOTIKA!
Tijana Bilić, Foto: Fcaebook

VIŠI SUD U NOVOM SADU

PRODUŽEN PRITVOR PETRU (21) IZ NOVOG SADA: Usmrtio je učiteljicu Tijanu, vozio pod dejstvom NARKOTIKA!

Korićanac se sumnjiči da je kršeći više normi zakona, između ostalog i vožnjom pod uticajem droge, ugrozio javni saobraćaj, što je za posledicu imalo smrt Bilićeve

Objavljeno:

Odlukom vanpretresnog veća Višeg suda u Novom Sadu, Petru Korićancu (21) iz tog grada, osumnjičenom za saobraćajnu nesreću na Zrenjaninskom putu kod Kaća, u kojoj je 7. novembra prošle godine poginula Tijana Bilić (36), učiteljica iz Novog Sada, ponovo je produžen pritvor za još 60 dana.

Pritvor može da traje najduže do 2. avgusta, pa će Korićanac na glavni pretres 7. jula biti doveden iz pritvora, pišu Novosti.

Sud, kako su naveli, smatra da i dalje postoje razlozi za ovu meru, s obzirom na to da je za krivično delo koje mu se optužnicom stavlja na teret zaprećena kazna veća od deset godina, a način izvršenja i težina posledica su doveli do uznemirenja javnosti, koje može da ugrozi nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Korićanac se sumnjiči da je kršeći više normi zakona, između ostalog i vožnjom pod uticajem droge, ugrozio javni saobraćaj, što je za posledicu imalo smrt Bilićeve.

Učiteljica novosadske osmoletke "Ivo Lola Ribar", nastradala je kada je na njen "reno klio" naleteo Korićanac koji je za volanom "mercedesa", kako je posle nesreće utvrđeno, bio pod dejstvom marihuane i kokaina. Učiteljica se vraćala kući iz posete rodbini iz okoline Zrenjanina.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.