MUP OBJAVIO SNIMAK HAPŠENJA DILERA PO MLADENOVCU! Zaplenjeno 50 kilograma droge (VIDEO)
Akcija policije u Mladenovcu, Foto: MUP

akcija policije

MUP OBJAVIO SNIMAK HAPŠENJA DILERA PO MLADENOVCU! Zaplenjeno 50 kilograma droge (VIDEO)

MUP je nedavno saopštio da je policija u poslednjih godinu i po dana zaplenila rekordnu količinu narkotika, više od 12 tona droge

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, zaplenili su, na teritoriji Mladenovca, oko 50 kilograma marihuane i uhapsili D. S. (1977) iz Kraljeva i Mladenovčanina M. J. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je uhapsila osumnjičene u dvorištu porodične kuće M. J. prilikom primopredaje 45 paketa marihuane, ukupne težine oko 50 kilograma, koju je D. S., svojim automobilom dovezao, kako se sumnja, sa područja AP KiM.

Osumnjičeni M. J. je, inače, u decembru 2020. godine, uhapšen zajedno sa još sedam osoba, jer su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe, u dužem vremenskom periodu, na teritoriji Republike Srbije, prokrijumčarili više od 330 kilograma marihuane. M. J. je pušten da se brani sa slobode, isto krivično delo je ponovio, zbog čega je ponovo uhapšen.

MUP je nedavno saopštio da je policija u poslednjih godinu i po dana zaplenila rekordnu količinu narkotika, više od 12 tona droge.

Osumnjičenima M. J. i D. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.