POJAVILA SE ŠOK PREPISKA MATEJA PERIŠA I BIVŠE ZADRUGARKE! Niko nije znao da mu se to DESILO, sve piše CRNO NA BELO
Olja Vampirica/Matej Periš, Foto: Facebook/Instagram

SAD JE JASAN NJIHOV ODNOS

POJAVILA SE ŠOK PREPISKA MATEJA PERIŠA I BIVŠE ZADRUGARKE! Niko nije znao da mu se to DESILO, sve piše CRNO NA BELO

Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra kod Beton Hale u Beogradu, a kod Ade Huje pronađeno je njegovo telo

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge" Olja Ajnfalt Mihovilović (59), poznatija kao Olja Vampirica, privukla je pažnju regionalne javnosti kada je priznala da je sa Splićaninom Matejem Perišem, za kojim se tragalo od 1. januara sve do 18. maja, kada je njegovo beživotno telo pronađeno na Adi Huji, negovala "nežno prijateljstvo".

Olja je za Pink.rs ispričala da su se družili, često se dopisivali, razgovarali, išli na večere, ali da je ona njemu odmah na samom početku, kako tvrdi, objasnila da njih dvoje ne mogu imati ništa više od prijateljstva.

Matej Periš
foto: Printscreen/Slobodna Dalmacija

Priča o brodu "Bakar", koji je za Periše bio posebno važan, zaintrigirala je domaće medije - Olja jeotkrila pozadinu priče, a Pink je došao u posed i jedne od njihovih poslovnih privatnih prepiski, gde joj se Matej 24. marta prošle godine poveravao i sa njom delio porodičnu priču svog oca Nenada, a mi prenosimo u celosti razgovor njihov.

Matej Periš: Zamisli to

Olja: A kako

Matej Periš: Ima brod na kojem se rodia u muzeju, a kako puka vodenjak

Olja: Ajmeee

Matej Periš: Nisu stigli do bolnice

Olja: Hit

Matej Periš: Zato sad uvik može vrata ostavit otvorena

Olja: Odakle su išli

Matej Periš: Sa Visa

Olja: Ajoj

Matej Periš: A baš

Olja: Brod je ludilo smišan

Matej Periš: Brod je vrhunski, zove se bakar, drzi njegovu sliku u kuci , objašnjavao je Matej tada Olji.

Podsetimo, Splićanin Matej Periš (27) sahranjen je u rodnom gradu u porodičnoj grobnici u Lovrincu. Na večni počinak Periša je ispratila porodica i uži krug prijatelja, nakon što je njegovo telo isplivalo iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu.

Olja Vampirica
Olja Vampiricafoto: instagram/printscreen

Nakon što je telo pronađeno, beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar služio je poslednju misu za Mateja Periša u crkvi Svetog Ante u Beogradu, gde je naglasio da je Matej pronađen baš na dan Feliksa mučenika iz vremena Dioklecijana.

Osim ove simbolike i samo ime nastradalog Splićanina nosi sa sobom jako značenje, a gotovo da nema oproštajne poruke, a da u njoj Splićanina ne nazivaju "anđelom", "mladićem za primer", samom "dobrotom".

"Neka te gospod nagradi vječnom radošću gdje boli i smrti više nema", "lepo spavaj anđele, imaćeš sad mir konačno. Adio kapetane...", samo je jedna od poruka.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra kod Beton Hale u Beogradu, a kod Ade Huje pronađeno je njegovo telo.

1 / 5 Foto: Printscreen/Espreso/Nemanja Nikolić

Ministarstvo unutrašnjih poslova zvanično saopštava da je DNK analizom tela koje je oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine.

Prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem.Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina intenzivno su tragali za njim i preduzimali sve mere i radnje kako bi ga pronašli i rasvetlili sve činjenice i okolnosti nestanka.

Na pronalasku hrvatskog državljanina Mateja Periša bili su angažovani pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Ronilačke jedinice Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije, Policijske ispostave za bezbednost na rekama, kao i sve policijske stanice na teritoriji grada Beograda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.