OGROMAN VENAC ISPRED CRKVE GDE JE KOVČEG SA TELOM MATEJA PERIŠA! Oni su se oprostili od njega, PRETUŽNO (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić

OGROMNA TUGA!

OGROMAN VENAC ISPRED CRKVE GDE JE KOVČEG SA TELOM MATEJA PERIŠA! Oni su se oprostili od njega, PRETUŽNO (FOTO)

Prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem

Objavljeno: 15:21h

Telo Splićanina Mateja Periša biće ispraćeno danas iz crkve Svetog Ante u Beogradu za Split.

Veliki broj građana došao je da pruži podršku ocu i oprosti se od mladića kog nisu ni poznavali, ali su se svejedno svim silama molili da bude pronađen živ.

Jedan venac stigao je i od veleposlanstva Republike Hrvatske u Beogradu. Napravljen je od crvenih, belih ruža i kala.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Kako je saopšteno, telo će biti izloženo u crkvi od 15 do 17 sati gde će njegov ispraćaj predvoditi mons. Stanislav Hočevar, beogradski nadbiskup i metropolit u crkvi Svetog Antuna Padovanskog.

'Moji pogledi će uvek tražiti mog sina'

Njegov otac Nenad Periš rekao je da će sahrana biti tiha u krugu uže porodice.

Čovek koji izgubi nekog poput mene izgubio je svog Mateja ima samo jednu nadu, a to je da bude što bliže njemu. Jednom će se desiti, ne znam kada, ali će se desiti. Moje misli i moji pogledi uvek će tražiti svog sina i uvek ću želeti da mu budem što bliže. Moramo nastaviti živeti ovde na zemlji do nekog novog susreta", rekao je Nenad Periš za Slobodnu Dalmaciju.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra kod Beton Hale u Beogradu, a juče ujutru kod Ade Huje pronađeno je njegovo telo.

Ministarstvo unutrašnjih poslova zvanično saopštava da je DNK analizom tela koje je juče oko 9.20 časova pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine.

Prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina intenzivno su tragali za njim i preduzimali sve mere i radnje kako bi ga pronašli i rasvetlili sve činjenice i okolnosti nestanka.

Na pronalasku hrvatskog državljanina Mateja Periša bili su angažovani pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Ronilačke jedinice Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije, Policijske ispostave za bezbednost na rekama, kao i sve policijske stanice na teritoriji grada Beograda.

Telo mladića pronašao je kapetan broda, Milovan Zelenović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.