NENAD PERIŠ KRENUO ZA BEOGRAD: Evo kada stiže!
Nestali Matej Periš i Nenad Periš, Foto: TV Pink Printscreen, Facebook.com

TUŽNO

NENAD PERIŠ KRENUO ZA BEOGRAD: Evo kada stiže!

Nenad je 139 dana živeo u neizvesnosti. Nikada se nije pomiro sa činjenicom da mu je sin upao u Savu

Objavljeno: 17:02h

Nenad Periš, otac pre više od četiri meseca nestalog Mateje Periša (28) krenuo je za Beograd, prenosi "Telegraf.rs".

Na takav korak odlučio se nakon poziva policije i činjenice da je iz Dunava izvađeno telo za koga se sumnja da je mladi Splićanin.

- Vozim se ka Beogradu i noćas stižem. Čekam DNK-a analizu koja će potvrditi da li je u pitanju moj sin. Iz opisa koji sam dobio mogu reći da jeste. Ne plašim se istine i suočiću se sa njom ma kakva god bila. Verujem da ću mog sina zagrliti ...- kaže Nenad Periš za "Telegraf.rs".

On je 139 dana živeo u neizvesnosti. Nikada se nije pomiro sa činjenicom da mu je sin upao u Savu.

1 / 8 Foto: Emilija Jovanović

Telo mladića za koga se sumnja da je Matej Periš nađeno je jutros oko 9 sati na levoj strani Dunava na Adi Huji. Pronašao ga je kapetan broda.

U ovom trenutku radi se DNK-a analiza i obdukcija tela po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

Podsetimo jutros je u Dunavu kod Ade Huje pronađeno telo mlađeg muškarca koji odgovara opisu nestalog Mateja Periša. Kako smo saznali, na telu mladića pronađen je srebrni sat, tamna majica sa aplikacijom, farmerke i jedna bela patika, a u džepu mobilni telefon.

Sve pronađeno odgovaralo je opisu stvari koje je u noći nestanka na sebi imao Matej Periš. Aplikacija na majici na telu identična je onoj koju je Periš kobne noći nosio. To što je mobilni telefon pronađen u džepu farmerki, još jedna je potvrda da je u pitanju on, jer je signal s njegovog telefona u kobnoj noći poslednji put lociran kod Velikog ratnog ostrva, što znači da je mobilni bio kod njega kada se našao u vodi.

Naložena je obdukcija pronađenog tela, DNK analize i toksikološki rezultati. Na prvi pogled na pronađenom telu nema tragova nasilja, ali obdukcija će pokazati na koji način i od čega je mladić preminuo.

Bonus video:

01:01

Matej Periš pliva u reci Savi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.