EVO ŠTA JE PRONAĐENO U DŽEPU TELA KOJE JE ISPLIVALO NA ADA HUJI: Sve ukazuje na Periša!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

POTRAGA U TOKU

EVO ŠTA JE PRONAĐENO U DŽEPU TELA KOJE JE ISPLIVALO NA ADA HUJI: Sve ukazuje na Periša!

Telo mlađeg muškarca našli su mornari

Objavljeno: 12:16h

Na telu mlađeg muškarca koje je isplivalo oko 9.20 jutros kod Ade Huje, a za koje se veruje da je nestali Splićanin Matej Periš, pronađen je srebrni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobilni telefon.

Kako se saznaje identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, a vizuelnim pregledom policajci su na licu mesta rekli da je utvrđena velika podudarnost pronađenog tela sa nestalim Splićaninom Matejem Perišem.

Prema policijskim podacima, signal ovog uređaja registrovan je u noći 31. januara na šetalištu kod Save, gde se pretpostavlja da je Matej ušao u vodu, iako ga kamere nisu snimile kako to radi. Sledeći signal "uhvaćen" je oko 2,5 sata kasnije, nekoliko kilometara dalje, kod Velikog ratnog ostrva.

Podsetimo, telo mlađeg muškarca nađeno je oko 9.20 jutros u Dunavu kod Ade Huje. Kako je "Blic" eksluzivno objavio, garderoba na muškarcu odgovara opisu garderobe koju je u noći nestanka nosio Splićanin Matej Periš.

1 / 7 Foto: Uroš Arsić

Telo mlađeg muškarca našli su mornari.

Garderoba koja je pronađena na telu su - farmerke, majica sa aplikacijom i jedna bela patika, što se poklapa sa garderobom koju je u noći nestanka na sebi imao Splićanin Matej Periš.

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso / )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.