ISPLIVALA VELIKA TRAUMA IZ ŽIVOTA MATEJA PERIŠA! Nikada nije prežalio, a onda je NESTAO
Matej Periš, Foto: Instagram/pronadjimomatejaperisa

šok

ISPLIVALA VELIKA TRAUMA IZ ŽIVOTA MATEJA PERIŠA! Nikada nije prežalio, a onda je NESTAO

Privatni detektiv Braca Zdravković ispričao je ovu malo poznatu priču o Mateju i njegovom drugu Ivoru

Objavljeno:

Matej Periš nestao je u noći između 30. i31. decembra 2021. godine u Beogradu, a o njegovom slučaju piše se već skoro puna 3 meseca. Iako se ceo srpski MUP digao na noge, prave informacije o tome šta mu se desilo do danas su neobjašnjive.

Celu srpsku javnost i javnost regiona zaintrigirala je biografija mladog Splićanina, a informacije koje se pojavljuju iz dana u dan šokiraju još više.

Naime, na jednom jutjub kanalu se pojavio video snimak o priči Mateja Periša i njegovog drugara Ivora koji je poginuo dok su zajedno vozili motor. Informacije koje se daju kroz snimak ukazuju da Matej nikada prežalio tugu za pogibijom svog druga.

Privatni detektiv Braca Zdravković ispričao je ovu malo poznatu priču o Mateju i njegovom drugu Ivoru.

Matejev drug Ivor
Matejev drug Ivorfoto: Printscreen/Youtube/ AGAMEMNON Production

– Ivor je rođen 09.06.1995. godine i išao je u školu sa Matejem, cela njegova porodica je bila časna. Oni su ličili jedan na drugog, obojica visoki i plavi. Iako je bio talentovan za književnost Ivor je odlučio da bude skiper i gajio je ljubav za motorima. Njega i Mateja spajala je ljubav prema motorima. On je sam skupio novac za motor i sam kupio sebi, Matej i on su motorima išli do Makarske, pored njih je kolima prošao Vićenco. Ivor je počeo da juri za Vićencom, hteo je da ga prestigne, Matej ga je pratio, a Ivor je previše oštro ušao u krivini i izgubio kontrolu nad motorom i zadobio je fatalni duarac u glavu, Matej je stao i pritrčao Ivoru i pokušao da ga reanimira. U tom trenutku Matej je osećao da mu se duša raspada – ispričao je tužnu priču ovaj detektiv.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/ AGAMEMNON Production

Periš je na srcu je doživotno nosio bol za gubitkom prijatelja.

Hrvat Matej Periš nestao je u noći 30. decembra 2021 godine u Beogradu. Njegov nestanak je do danas nerazjašnjen, iako se ceo srpski MUP digao na noge, prave informacije o tome šta mu se desilo do danas su neobjašnjive.

Na društvenim mrežama svakodnevno osvane još neka grupa podrške Matejevoj porodici koja od 31.12.2021. ne zna šta je sa njihovim, bratom, sinom i unukom.

U grupama gde ljudi objavljuju lavine komentara podrške, ali i neke od svojih teorija. Velika bura je nastala oko nestalog momka, a svi se nadaju najboljem ishodu cele situacije.

Bonus video:

00:39

Deo trase kojom se kretao Matej Periš u noći nestanka

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.