EPILOG SLUČAJA MAJKE KOJA JE U MIRIJEVU BACILA DEČAKA (5) SA 3. SPRATA! Oglasio se Gradski centar za socijalni rad
Slike sa lica mesta, Foto: Espreso

šok

EPILOG SLUČAJA MAJKE KOJA JE U MIRIJEVU BACILA DEČAKA (5) SA 3. SPRATA! Oglasio se Gradski centar za socijalni rad

Žena koja s odlučila na ovaj užas ima i ćerku

Objavljeno:

Gradski centar za socijalni rad u Beogradu oglasio se povodom slučaja majke koje 13. maja ujutru sa detetom skočila sa trećeg sprata hodnika zgrade u Mirijevu

Gradski centar za socijalni rad nije imao prijava, niti saznanja za nasilje nad detetom/decom u navedenoj porodici. Gradski centar će kao organ starateljstva, u skladu sa zakonom, procenom, procedurom i aktuelnom situacijom preduzimati sve neophodne mere iz svoje nadležnosti u odnosu na zaštitu dece iz porodice - poručili su oni.

Podsetimo, dete je odmah prevezeno u Urgentni centar. Tamo su lekari konstatovali da je pre pada najverovatnije poliveno kiselinom, o čemu su svedočile i komšije.

- Čuli smo da je dete polila i kiselinom - kažu komšije majke koja je skočila jutros i dodaju: "Prema onome što smo čuli, dete je mučila od sinoć. Sve je počelo oko 21 čas. Čuli smo da ga vuče po stanu. Mali je plakao i vrištao".

1 / 7 Foto: Espreso

Pored njega, u Urgentni centar je hospitalizovana i majka (40). Oboje su, inače, prevezeni svesnom stanju. Pali su na travu a ne na pločnik.

Žena koja s odlučila na ovaj užas ima i ćerku.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.