"TRAŽILA JE KLJUČ OD KROVA DA MALI VIDI SVET SA VISINE"! Prvo je bacila dete, a onda sebe sa zgrade u Mirijevu
Ilustracija, Foto: Espreso

STRAŠNI DETALJI

"TRAŽILA JE KLJUČ OD KROVA DA MALI VIDI SVET SA VISINE"! Prvo je bacila dete, a onda sebe sa zgrade u Mirijevu

Kako Espreso saznaje od izvora upućenog u ceo slučaj, majka je prvo bacila petogodišnjeg dečaka, a potom je ona skočila sa trećeg sprata

Objavljeno:

Teška nesreća dogodila se jutros u Mirijevu kada je Maja. K. iz za sada ne potvrđenih razloga skočila sa sinom u naručju sa prozora zgrade u ulici Grge Jankesa.

Kako Espreso saznaje od izvora upućenog u ceo slučaj, majka je prvo bacila petogodišnjeg dečaka, a potom je ona skočila sa trećeg sprata. Dete je završilo na pločniku ispred objekta, a ona na travnjaku.

Ubistvo
foto: Espreso

Na licu mesta zatekli smo komšinicu koja nam je u suzama otkrila detalje ovog stravičnog dogašaja.

"Videla sam je napila se i nagutala bensedina, psovala je i pravila haos. Otac je ćerku odveo kod njega, a ona je tu ostala sa sinom koga je prvo bacila sa sprata, a onda je i sama skočila", priča komšinica za Espreso.

Komšije su nam takođe rekle da je žena od kako se razvela sa mužem stalno pravila probleme i pitaju se šta će deca kod nje kad je takva.

"U trenutku kad su skočili bio je jedan mladić ovde. Počeo je da psuje i da priča što je nisam prijavio ranije, svaku noć ne možemo da spavamo od nje, eto do čega je došlo", kaže komšinica.

Ispred ulaza u zgradu sreli smo oca nesrećnog dečaka koji je jedva izustio:

Sina sad treba da idem da vidim, on je na Institutu, kažu da je bolje. Žena je bila zdrava zvanično, to što ja mogu da pretpostavim to nije validno uopšte. Nisam u stanju da razgovaram sa vama, razumite me", rekao je za Espreso otac.

1 / 6 Foto: Espreso

Komšinica sa sprata kaže da je ona juče ili preključe došla da joj traži ključ da može da izađe na krov.

"Navodno je to htela da uradi da dete vidi svet sa visine, ja sam se sva naježila. Nisam joj dala jer ako se neko popne krov prokišnjava. Ona je bila sa mnom dobra, ali je stalno bila nervozna, vikala je na decu. Ćerku je maltretirala pa je ona otišla kod oca. Mali je ostao sa njom, i na njega je često vikala. Stalno smo slušali viku, pa joj govorili da se smiri. Ona nam je govorila da se ne mešamo da je ona rodila tu decu", navodi izvor za Espreso.

(Espreso/Dijana Spasov)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.