KOMŠIJA ZAKLAO UČITELJICU, PA ZAPALIO NJENU KUĆU U BARAJEVU: Isolivali detalji JEZIVOG zločina!
ilustracija, Foto: Emilija Jovanović, Google Earth

strašno

KOMŠIJA ZAKLAO UČITELJICU, PA ZAPALIO NJENU KUĆU U BARAJEVU: Isolivali detalji JEZIVOG zločina!

Kako se saznaje, ubijena žena i ubica su se poznavali iz sela. Ona je bila učiteljica, a on komšija koji je radio za nadnicu

Objavljeno:

S. J. (62) noćas je u selu Rožanci u Barajevu brutalno ubio svoju komšinicu, učiteljicu S. Đ. (67), a potom u pokušaju da prikrije zločin, zapalio njenu kuću!

Kako se saznaje, ubijena žena i ubica su se poznavali iz sela. Ona je bila učiteljica, a on komšija koji je radio za nadnicu. Zbog čega ju je ubio, komšijama nije jasno, tvrde da njih dvoje nisu bili ni u kakvoj vezi osim što su se znali iz sela.

- On je skoro slep, ni ne čuje, stariji je čovek. Živeo je zapušteno, u kolibi nekoj, onako kao neki gorštak - priča komšija M.N.

Kako dodaje, ubijena žena bila je udovica, koja je u kući nakon smrti supruga živela sama.

- Suprug joj je pre nekoliko godina umro od kancera. Ona je još radila, bila je učiteljica, divna žena. Jako ugledna porodica, imaju i dve divne ćerke koje nisu živele tu, već u Beogradu - priča on.

1 / 5 Foto: Nenad Kostić

kako kaže, ne može da shvati zbog čega bi je S. J. ubio.

- Niko ga nije izbegavao, nije nikada pravio probleme. Radio je za nadnicu, uradi posao i ode. Voleo je da popije ponekad, ali ništa to nije bilo ni strašno, ni mnogo... On je jak čovek, kao bik... Čuo sam da ju je zaklao... - šokirano dodaje meštanin.

Podsetimo, stravičan zločin otkriven je kada su policajci došli da ugase požar koji je gutao kuću S. J. Tek kada su uspeli da ugase vatru, u kući su u jednoj sobi pronašli telo ubijene žene koja je bila zaklana nožem, a u drugom delu kuće nepomičnog muškarca, koji je davao znake života. On je odmah prevezen u Urgentni centar.

Prvim rezultatima istrage utvrđeno je da je muškarac nožem ženi prerezao vrat i ubo u leđa, a onda je zapalo kuću pokušavši da izvrši samoubistvo.

Na mestu zločina i dalje su jake snage policije koje vrše uviđaj, kao i ekipe Hitne pomoći.

Bonus video:

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.