ISPLIVALI NAJNOVIJI DETALJI O SRĐANU I TEREZI: Komšije i poznanici PROGOVORILI, ovo se do sad NIJE ZNALO!
Ilustracija, Foto: Facebook

KAO U HOROR FILMU

ISPLIVALI NAJNOVIJI DETALJI O SRĐANU I TEREZI: Komšije i poznanici PROGOVORILI, ovo se do sad NIJE ZNALO!

"100 puta ga je ostavljala, pa mu se vraćala"

Objavljeno:

"Ostavljala ga je 100 puta, pa mu se vraćala. Njegova majka mu je slala pare iz Švajcarske, pa dok ne potroše pare sve bude ok, a kad ostanu bez novca ona počne da pravi frku i nastane haos!"

Ovako pričaju komšije i poznanici Srđana Perića kog je, kako se sumnja, u utorak uveče nožem ubila supruga Tereza, a potom motornom testerom njegovo telo počela da komada i kuva na šporetu! Nezapamćeni užas odigrao se pred njenom šesnaestogodišnjom ćerkom, najmlađom od njeno četvoro dece iz prvog braka. Prestravljena devojčica je kada je majka ubila njenog očuha Srđana istrčala iz kuće u Zrenjaninu i pozvala starijeg brata, a on policiju.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Dado Đilas

Kako pričaju komšije, Srđanova majka godinama živi i radi u Švajcarskoj i bračni par Perić je od toga živeo. Ni Srđan, ni Tereza nisu radili. Kažu da je Tereza, osumnjičena za nezapamčeni zločin, često "pravila scene".

- Srđan je stvarno bio ok čovek, ali ona nije... Pravila je scene, jednom ga prijavila policiji da ju je napao, ali niko od nas u to ne veruje... On je bio miran, povučen, čovek, to uopšte ne liči na njega - pričaju komšije i dodaju:

"Dok mu je majka bila u Srbiji on je bio dobro, međutim kada je otišla kao da je zapao u neku depresiju i više nije bio isti čovek".

Kažu da mu u poslednje vreme majka nije slala direktno novac, već ga je uplaćivala lokalnim restoranima kako bi "imao da jede", a ne da "troši na žene i gluposti".

Za njegov odnos sa Terezom kažu nisu previše znali. Na ulici su se ponašali normalno, uglavnom zajedno išli do prodavnice, šetali psa. Međutim, pojedine komšije dodaju da ga je tereza svakomalo ostavljala, "kad potroše pare".

- Ona ga je 100 puta odlazila i vraćala se. Dok ne potroše pare sve bude ok, a onda ona počne da pravi frku i haos - dodaje komšinica.

Iz Terezine porodice kažu da ona nije radila, kao i da se "propila" otkako je bila sa Srđanom.

- Branila mu je da se ikome javlja. Njegova porodica je zaista ok, normalni ljudi, ali branila mu je kontakt s njima... jedino su od njegove majke uzimali novac - priča jedna njena rođaka.

Policija je dojavu o stravičnom zločinu dobila preksinoć. Policajci koji su došli na teren kažu da gori prizor nikada nisu videli. Mnogima je od užasa čak i pozlilo.

Komšije su zločinom šokirane. Tokom celog dana, nakon što je završen uviđaj u kući u kojoj je Srđan ubijen, komšije iz okolnih ulica dolazile su da vide šta se dešava.

- Videla sam na televiziji šta se desilo, ali sam morala da dođem da vidim koja je to kuća. Moja ćerka ima 42 godine kao ona, kao majka ne mogu da shvatim da neko tako nešto uradi. Morala sam da dođem da vidim svojim očima - kaže jedna komšinica.

Jedan od prvih komšija porodice Perić kaže da su Srđan i Tereza bili "malo čudni".

- Ne mogu da tvrdim da li su bili psihički bolesni, ali jesu bili malo čudni... Zaista ne mogu da verujem da se ovo desilo - dodaje on u šoku.

Policija je nakon uviđaja zapečatila vrata kuće i jedna ekipa ostala je da tokom noći dežura ispred doma u kom se dogodio nezapamćeni užas.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Aleksandra Čolić

Devojčica gledala zločin

"Nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi... Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem..."

Ovako je policiji ispričala šesnaestogodišnja ćerka Tereze Perić iz Zrenjanina koja je sinoć, kako se sumnja, u porodičnoj kući zaklala svog supruga Srđana (42), a potom njegovo telo motornom testerom isekla na komade i stavila ih u šerpu da ih kuva!

Devojčica, koja je bila u kući kada se užas odigrao je pozvala svog brata, a on policiju kada se užas dogodio. Kako je ispričala policajcima videla je ceo zločin!

- Ceo dan je ležao. Kada sam došla iz škole sedela sam sa njim normalno. Kada je ona došla sa posla oko 16 sati ja sam zaspala, oko 21 sat, kada sam se probudila ona je to uradila - rekla je devojčica, a onda opisala nezapamćen zločin:

"Mama je bila budna, a očuh je spavao u sobi pored. Ona je otišla u sobu i nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspeo da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi. Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem. Uspeo je da joj uzme nož iz ruke. Istrčala sam iz kuće. U jednom trenutku čula sam motornu testeru. Pozvala sam brata da zove policiju. Kucali smo na vrata i molili je da prestane. Na kraju nas je pustila da uđemo unutra. VIdeli smo telo. Videla sam očuha bez noge."

Prema njenim rečima, majka je najavljivala ubistvo.

- Pre par dana su imali veću svađu. Stalno su se svađali, ona je bila ljubomorna. Jako sam bila uplašena, tresla sam se, plakala, samo sam istrčala iz kuće. Stalno su imali rasprave, nije mogla da ga trpi - ispričala je njena ćerka.

I Terezin sin (18) koji je prvi stigao na mesto užasa opisa je stravičan prizor.

Tačno je da je mama već duži vremenski period planirala da ga ubije. Ona je duševni bolesnik. Nije sam te njene pretnje uzimao za ozbiljno, iako je već duže vreme bila gnevna na Srđana. Jednom mu je upalila krevet. Ona je bila ekstremna u emocijama. Kobne večeri trebalo je da se nađem sa sestrom. Nazvala me je i rekla da se hitno javim. Samo je rekla: "Mama je ubila Srđana". Ubola ga je u spavaćoj sobi, a on je uspeo da se domogne dnevne. Tamo je nastavila da ga ubada. Njegove poslednje reči bile su: "Zovi Hitnu pomoć". Uputio ih je mojoj mlađoj sestri - priča Damir i dodaje:

"Otišao sam što sam brže mogao i zatekao sam uplakanu sestru na uglu ulice. Pokušavali smo da uđemo u kuću, ali ona prvo nije htela da otvori. U jednom trenutku čuli smo motornu tester, ali se ona ubrzo ugasila. Mislio sam da blefira, da hoće da nas uplaši. Kad sam majci zapretio da ću zvati policiju, otvorila nam je vrata. U dnevnoj sobi sam ugledao noge na podu. Sledeći prizor je bio kao iz filma "Teksaški masakr". Raskomadano telo u lokvi krvi. Upitao sam je šta namerava da uradi, praveći se da sam na njenoj strani. Rekla je da ima u planu da raskomada celo telo i baci na različite lokacije. Još je rekla da hoće da delove tela prokuva kako bi kosti odvojila od mesa".

On je pozvao policiju i prijavio majku.

- Preživeo sam horor, kao i mlađa sestra. Mama je bila smirena, kuvala je delove tela, ja sam pozvao policiju rekao sam hoću da prijavim ubistvo moja majka je ubila očuha... Policajci su bili usplahireni - priča Damir, koji sa sedamnaestogodišnjom sestrom i ocem Miljaimom koga zovu Zoki, živi u kućerku pored pruge 500 metara od kuće gde je Tereza mučki ubila supruga Srđana.

Osumnjičena i žrtva imali su zajednički profil na Fejsbuku gde su često kačili slike na kojima su zajedno. Gotovo na svakoj fotografiji su zagrljeni ili Tereza sedi Srđanu u krilu.

Ispod slika, prijatelji su im ostavljali komentare: "Kako vas je lepo videti zajedno", "golupčići", "prelepi ste" i slično. Delovali su kao skladan par.

"Uvek su se lepo javljali i hteli da pomognu": Komšije u šoku nakon što je žena u Zrenjaninu nožem izbola muža, pa njegovo telo isekla MOTORNOM TESTEROM

Sedativima ga onesposobila, pa ga ubila

Podsetimo, Tereza, inače majka četvoro dece, osumnjičena je da je suprugu stavila lekove za smirenje u piće i tako ga omamila, a potom supruga nožem zaklala.

Tereza je potom uzela motornu testeru i isekla delove tela svog supruga, a onda ih stavila u lonac i počela da ih kuva!

Policija je u kući ovog para, koji je bio par godina zajedno, zatekla stravičan prizor.

( Esreso / Blic )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.