SASLUŠAN UČENIK TRGOVAČKE ŠKOLE: Tereti se za teško ubistvo u pokušaju!
Sud, Foto: Kurir

JEZIV ZLOČIN

SASLUŠAN UČENIK TRGOVAČKE ŠKOLE: Tereti se za teško ubistvo u pokušaju!

Napad se dogodio nasred časa.

Objavljeno:

M. K. (17) učenik Trgovačke škole u Beogradu koji je nasred časa nožem zvani "skakavac" napao i povredio Ž. Š. (16) saslušan je u Višem sudu kod dežurnog sudije za maloletnike.

„Njemu se na teret stavlja teško ubistvo u pokušaju“, rekao je izvor iz istrage ovog slučaja za Telegraf.

Policajci iz policijske stanice Stari grad uhapsili su M.K. (17) učenika prvog razreda Trgovačkoj škole u Beogradu neposredno nakon što je nožem napao i povredio Ž.Š. (16) takođe đaka te školske ustanove pre tri dana.

"Prvo su se svađali oko toga čiji je kraj jači, a potom je krenuo haos. Potom je M. K. uzeo stolicu i udario Ž. Š. u glavu, onda ubo nožem kod bubrega. Kada je policija došla na uviđaj, po školi su bile kapi krvi po spratu", rekao je jedan od očevidaca.

Napad se dogodio nasred časa.

"Policija je u kanti za smeće našla krvav nož kojim je uboden maloletnika. Nakon napada Ž. Š. se dao u bekstvo, policija ga je uhapsila u Balkanskoj ulici", kaže izvor blizak istrazi.

Napad se dogodio oko podne, kada su se dvojica učenika posvađala, u učionici, tokom nastave. Osumnjičeni za napad M. K. (17) najpre je školskog druga udario stolicom, a onda ga nožem ubo u leđa. Nastavnica i ostali učenici odmah su pozvali lekare i policiju. Ekipa hitne pomoći prevezla je povređenog učenika u dečiju kliniku u Tiršovoj.

Policijske patrole stanice Stari grad, koje su prve izašle na mesto napada, ubrzo su u okolinim ulicama privele osumnjičenog. U jednoj kanti za smeće, u blizini škole, pronađen je i nož tzv. skakavac, kojim je 16-godišnji učenik napadnut.

Povređeni mladić nalazi se van životne opasnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.